• −31,01%
  • Säästä 31,01%
Kreatiini monohydraatti 300 g Supreme natural

Kreatiini monohydraatti 300 g Supreme natural

8,90 €

(29,67 € kg)

12,90 €

Kreatiini monohydraatti 300 g Supreme natural on huippuluokan kreatiinimonohydraattilisä jolla on erinomainen farmaseuttinen mikronisaatiotaso.

Kreatiini tarjoaa paremman lihaskudoksen kasvun, tehokkaan regeneraation ja energian pidempiin, tehokkaampiin ja raskaampiin harjoituksiin.

Kreatiini on laajalti tunnettu ja urheilijoiden ja kuntoilijoiden käyttämä lisäravinne josta voivat hyötyä myös ikääntyvät ihmiset. Sen tehokkuus on vahvistettu lukuisilla tieteellisillä tutkimuksilla.

Kreatiini on orgaaninen kemiallinen yhdiste jota esiintyy luonnollisesti ihmiskehossa. Sen hyödyllinen vaikutus perustuu yksinkertaiseen mekanismiin, joka vapauttaa energiaa korkeaenergisten ATP (adenosiinitrifosfaatti) -molekyylien muodossa hajottamalla fosfokreatiinia lihaksissa. Huolimatta siitä että kreatiinia on myös ruoassa, ainoa tapa kyllästää lihaksemme 100 % kreatiinilla on täydentää sitä jatkuvasti.

Annoksia: 120.
Annoksen koko: 2,5 g.
Pakkauskoko: 300 g kreatiinimonohydraattia.
Vaikuttavat aineet per     100 g     Annosta kohden
Kreatiinimonohydraatti    100 g        2500 mg
- josta kreatiinia           88 g        2200 mg
Tuotteen nettopaino: 300 g.
Ravintolisä.

5902232610253
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 110€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 10 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 12 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Mitä on kreatiini?

Kreatiini on suosittu lisäravinne jota käytetään laajalti urheilussa kehonrakennuksessa ja yleisessä terveydessä. Kreatiini on luonnossa esiintyvä yhdiste, jota löytyy pieniä määriä eläintuotteissa, kuten lihassa ja kalassa. Sitä syntetisoituu myös maksassa, munuaisissa ja haimassa aminohapoista glysiinistä, arginiinista ja metioniinista. Kreatiini varastoituu pääasiassa luustolihaksiin fosfokreatiinin (PCr) muodossa.

Fosfokreatiinilla on tärkeä rooli adenosiinitrifosfaatin (ATP) tuotannossa, joka on solujen energialähde. Intensiivisen fyysisen toiminnan aikana ATP hajoaa nopeasti vapauttaen energiaa. ATP-varastot ovat kuitenkin rajalliset ja niitä on täydennettävä jatkuvan lihassupistuksen vuoksi. Tässä kohtaa fosfokreatiini tulee peliin.

Fosfokreatiini toimii korkeaenergisten fosfaattiryhmien säiliönä joka voidaan siirtää nopeasti ADP:hen (adenosiinidifosfaatti) ATP:n regeneroimiseksi. Täydentämällä ATP-varastoja kreatiini auttaa antamaan energiaa lyhyisiin intensiiviseen harjoitteluun, kuten painonnostoon, sprinttiin tai hyppäämiseen.

Lisäravinteena kreatiinimonohydraatti on yleisin ja hyvin tutkittu versio. Sitä on saatavana jauheena tai kapseleina, ja se otetaan tyypillisesti suun kautta. Kreatiinilisäaineita käytetään lisäämään kehon kreatiinivarastoja, mikä mahdollistaa fosfokreatiinin ja ATP:n paremman saatavuuden harjoituksen aikana.

Lisääntynyt kestävyys ja voima

Kreatiinilisän on osoitettu lisäävän voimaa ja tehoa erilaisissa urheilulajeissa ja aktiviteeteissa. Se auttaa lisäämään adenosiinitrifosfaatin (ATP) saatavuutta, joka on lihasten supistumisen ensisijainen energialähde. Täydentämällä ATP-varastoja nopeammin, kreatiini antaa urheilijoille ja kehonrakentajille mahdollisuuden suorittaa korkean intensiteetin harjoituksia suuremmalla teholla ja voimakkuudella.

Kreatiini parantaa harjoituskapasiteettia

Kreatiinilisän käyttö on yhdistetty lisääntyneeseen harjoituskapasiteettiin erityisesti lyhytaikaisen, korkean intensiteetin toiminnan aikana. Tämä etu on erityisen tärkeä anaerobisiin energiajärjestelmiin perustuvassa urheilussa kuten sprintissä, painonnostossa ja hyppäämisessä. Tarjoamalla lisää ATP:tä kreatiini auttaa viivyttämään väsymystä ja antaa yksilöille mahdollisuuden suorittaa korkeammalla intensiteetillä pidempään.

Tehostunut palautuminen

Kreatiinin on osoitettu auttavan lihasten palautumisessa intensiivisen harjoituksen jälkeen. Kreatiini auttaa vähentämään lihasvaurioita ja tulehdusta, mikä edistää nopeampaa palautumista harjoitusten välillä. Tämä etu on erityisen arvokas urheilijoille ja kehonrakentajille, jotka harjoittelevat usein korkean intensiteetin harjoituksia.

Lihasten kasvu

Kreatiinin lisäys on yhdistetty vähärasvaisen lihasmassan lisääntymiseen. Se edistää lihasproteiinisynteesiä ja nesteen kertymistä lihassoluissa, mikä johtaa täyteläisempään ja volyymimpaan ulkonäköön. Lihassolujen lisääntynyt vesipitoisuus voi johtaa tilapäiseen painonnousuun, mutta se koostuu pääasiassa lihaksensisäisestä nesteestä eikä kehon rasvasta.

Kreatiinin neuroprotektiiviset vaikutukset

Kreatiini on osoittanut mahdollisia hermostoa suojaavia vaikutuksia tukemalla aivojen terveyttä. Sillä on rooli aivosolujen energia-aineenvaihdunnassa ja se voi auttaa suojaamaan hermostoa rappeuttavia sairauksia vastaan. Vaikka tarvitaan lisää tutkimusta, alustavat tutkimukset viittaavat siihen, että kreatiinilla lisäravinteena voi olla kognitiivisia etuja ja apua sellaisissa tilanteissa kuten neurologiset rappeumataudit ja masennus.

Muita terveyshyötyjä

Urheilukohtaisten etujensa lisäksi kreatiini on osoittanut mahdollisia terveyshyötyjä tietyissä väestöryhmissä. Se voi olla hyödyllistä henkilöille, joilla on lihasdystrofia, koska se voi auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja voimaa. Kreatiinin potentiaalista roolia glukoosiaineenvaihdunnan, luuston ja sydän- ja verisuoniterveyden parantamisessa on myös tutkittu, vaikka näillä aloilla tarvitaan lisää tutkimusta.

On tärkeää huomata, että vaikka kreatiinia pidetään yleensä turvallisena useimmille henkilöille, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti, se ei välttämättä sovi kaikille. Kuten minkä tahansa lisäravinteen kohdalla, on suositeltavaa neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kreatiinilisän aloittamista, varsinkin jos sinulla on jokin taustalla oleva sairaus tai käytät lääkkeitä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa kreatiinin kanssa.

Suositeltu käyttö

Annostele 2,5 g (1/2 mittalusikallista) 100-150 ml:aan vettä tai mehua.

Treenipäivinä juo kaksi annosta päivässä, yksi heti heräämisen jälkeen, toinen treenin jälkeen. Muina päivinä juo yksi annos päivässä heräämisen jälkeen.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisää ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvaajana. Tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja suositellaan. Älä käytä jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Lapset, raskaana olevat naiset ja imettävät äidit eivät saa käyttää tuotetta. Ei sovellu ihmisille, joilla on munuaisten vajaatoiminta. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Kreatiinimonohydraatti

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, kauraa, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 300 g
Annoksia: 120
Annoksen koko: 2,5 g

Vaikuttavat aineet per     100 g     Annosta kohden
Kreatiinimonohydraatti    100 g        2500 mg
- josta kreatiinia           88 g        2200 mg

Kreatiini monohydraatti 300...

12,90 € 8,90 €