• −46,51%
  • Säästä 46,51%
Vihreä tee lehtiuute 90 kapselia

Vihreä tee lehtiuute 90 kapselia

6,90 €
12,90 €

Vihreä tee lehtiuute 90 kapselia on korkealaatuinen ravintolisä vegaanisissa kapseleissa standardisoituna sisältämään 50% vihreän teen arvokkaita polyfenoleja.

Tuote on tarkoitettu ihmisille jotka haluavat nauttia vihreän teen vaikutuksista esimerkiksi ikääntymisprosesseihin mutta eivät halua juoda suuria määriä teetä päivän mittaan.

- voi tukea rasvan hajoamis- ja polttoprosesseja ja siten edistää painonhallintaa.

- voimakas antioksidanttivaikutus puhdistaa tehokkaasti elimistöä ikäännyttävistä vapaista radikaaleista joita syntyy energiantuottoprosesseissa.

- voi tukea elimistön immuunipuolustusta ja sydämen terveyttä.

Käyttöohje: Ota 1 kapseli päivässä.
Pakkauskoko: 90 kapselia.
Vaikuttavat aineet kapselia kohden:
Vihreä tee uute 500 mg
- josta polyfenoleja (50%) 250 mg.
Tuotteen nettopaino: 53 g.
Annostus: 1 kapseli/vrk.
Ravintolisä.

5903246223514

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 110€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 10 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 5 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Mitä on vihreä tee uute?

Vihreä teeuute on tiivistetty vihreän teen muoto, joka on tyypillisesti peräisin Camellia sinensis -kasvin lehdistä. Sitä tuotetaan uuttamalla bioaktiivisia yhdisteitä, mukaan lukien polyfenolit, katekiinit ja muut antioksidantit, vihreän teen lehdistä. Uuttoprosessissa käytetään usein vettä, alkoholia tai molempien yhdistelmää näiden hyödyllisten yhdisteiden eristämiseen.

Vihreä teeuute tunnetaan mahdollisista terveysvaikutuksistaan ja sitä käytetään yleisesti ravintolisissä ja erilaisissa luonnontuotteissa. Vihreän teen uutetta on saatavana eri muodoissa, mukaan lukien kapselit, tabletit, nestemäiset uutteet ja jauhemaiset lisäravinteet.  

Joitakin vihreän teen uutteen tärkeimmistä bioaktiivisista yhdisteistä ovat epigallokatekiinigallaatti (EGCG) ja epikatekiinigallaatti (ECG) joiden uskotaan edistävän sen antioksidanttisia ominaisuuksia. Näillä antioksidanteilla voi olla useita mahdollisia terveyshyötyjä, kuten sydämen terveyden tukeminen, painonhallinnan edistäminen ja suoja oksidatiiviselta stressiltä.

Vihreän teen mahdollisia terveyshyötyjä

Antioksidanttiset ominaisuudet: Vihreässä teessä on runsaasti antioksidantteja, kuten epigallokatekiinigallaattia (EGCG), joka voi auttaa torjumaan oksidatiivista stressiä. Oksidatiivinen stressi on merkittävä tekijä ikääntymisessä ja ikääntymiseen liittyvissä sairauksissa koska se voi vahingoittaa soluja ja DNA:ta. Vihreän teen antioksidantit voivat neutraloida haitallisia vapaita radikaaleja ja vähentää hapettumisvaurioita.

Ihon terveys: Jotkut tutkimukset viittaavat siihen että vihreällä teellä voi olla positiivinen vaikutus ihon terveyteen. Vihreän teen uutteiden paikallinen käyttö tai vihreän teen nauttiminen voi auttaa suojaamaan ihoa UV-säteilyltä ja vähentämään ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita. Tämä johtuu osittain vihreän teen antioksidanttisista ja anti-inflammatorisista ominaisuuksista.

Sydänterveys: Vihreän teen kulutus on yhdistetty sydämen ja verisuonten terveyteen. Se voi auttaa vähentämään sydänsairauksien riskiä, jotka yleistyvät iän myötä. Vihreän teen antioksidantit voivat edistää tätä parantamalla kolesterolitasoja, alentamalla verenpainetta ja edistämällä yleistä sydämen terveyttä.

Kognitiivinen toiminta: Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että vihreän teen antioksidanteilla voi olla hermostoa suojaavia vaikutuksia, jotka voivat tukea kognitiivista toimintaa yksilöiden ikääntyessä. Tämä voi auttaa vähentämään ikään liittyvän kognitiivisen heikkenemisen ja hermoston rappeutumissairauksien riskiä.

Aineenvaihdunta ja painonhallinta: Vihreän teen potentiaalia kiihdyttää aineenvaihduntaa ja painonhallintaa on tutkittu. Terveen painon ylläpitäminen liittyy usein parempiin ikääntymistuloksiin, koska se vähentää lihavuuteen liittyvien terveysongelmien riskiä.

Anti-inflammatoriset vaikutukset: Krooninen tulehdus on yleinen ikääntymisen ja ikääntymiseen liittyvien sairauksien piirre. Vihreän teen anti-inflammatoriset ominaisuudet voivat auttaa lievittämään tätä tulehdusta, mikä saattaa parantaa yleistä terveyttä ja vähentää kroonisten sairauksien riskiä.

Vihreän teen mahdolliset sivuvaikutukset

Vaikka vihreää teetä pidetään yleensä turvallisena useimmille ihmisille, se voi aiheuttaa sivuvaikutuksia joillekin henkilöille erityisesti jos sitä kulutetaan liiallisia määriä tai ravintolisänä noudattamatta suositeltuja annostusohjeita. Jos sinulla on erityisiä terveysongelmia ja harkitset vihreän teen lisäravinteita on suositeltavaa varmuuden vuoksi keskustella ensin terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Liiallisessa käytössä voi esiintyä seuraavia sivuvaikutuksia: Kofeiiniherkkyys, vatsavaivat, raudan imeytymisen huonontuminen, maksaongelmat, allergiset reaktiot, munuaiskivet.

Lääkevuorovaikutukset: Vihreä tee voi olla vuorovaikutuksessa tiettyjen lääkkeiden kanssa, mikä vaikuttaa niiden tehokkuuteen tai aiheuttaa haittavaikutuksia. Jos käytät lääkkeitä, erityisesti verenohennuslääkkeitä, verenpainelääkkeitä tai piristeitä, keskustele terveydenhuollon tarjoajasi kanssa ennen kuin lisäät vihreän teen kulutusta tai käytät vihreän teen lisäravinteita.

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos (1 kapseli) päivässä.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Suositeltavat ovat tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Älä käytä jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Ei tarkoitettu lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Vihreän teen lehtiuute (Camellia sinensis L.) standardoitu 50 % polyfenoleille, kapselin kuori (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, kauraa, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 53 g
Annokset per astia: 90
Annoskoko: 1 kapseli

Aktiiviset aineetAnnosta kohti
Vihreä tee uute500 mg
- josta polyfenoleja (50%)250 mg

Vihreä tee lehtiuute 90...

12,90 € 6,90 €