• −92,9%
  • Säästä 92,9%
Vehnänorasjauhe premium luomu 100 g

Vehnänorasjauhe premium luomu 100 g

0,49 €

(4,90 € kg)

6,90 €

Vehnänorasjauhe Uudesta Seelannista on huippulaatuista superfoodia! Siinä on monia tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja joilla on monenlaisia terveysvaikutuksia.

Pienellä määrällä vehnänorasta (esim. 1 teelusikallinen) voit helposti täydentää näiden ravinteiden saantiasi vaikka smoothien seassa.

*Paras laatu* - Uuden Seelannin tasangoilla kasvanutta vehnänorasjauhetta pidetään yleisesti korkealaatuisimpana ja se sisältää eniten tärkeitä ravintoaineita.

Parasta ennen päiväys: 31.1.2024. Tarkistettu, tuotteen laadussa ei havaittavaa huononemista.

 

Holyflavours

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 110€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 10 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 7 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Vehnänorasjauhe premium luomu kasvaa Canterbury Plainsilla Uudessa-Seelannissa. Hedelmällinen maaperä, runsaasti aurinkoa ja puhdas ilma luovat täydelliset olosuhteet vehnänoraan kehittymiselle. Talvikuukausina vehnänoras kehittyy hitaasti mikä antaa sille mahdollisuuden kerätä monia vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Uuden Seelannin Vehnänorasjauhetta pidetäänkin arvokkaimpana ja ravintorikkaimpana tuotelaatuna tämän kasvin osalta. Ruohonterät saavuttavat 7-10 cm korkeuden. Sadonkorjuu on elintärkeää tässä vaiheessa, jos se korjataan myöhemmin se voi johtaa ravinteiden vähenemiseen.

Vehnänorasjauheen hyötyjä

Vehnänorasjauhe  on saavuttanut suosiota superfoodina sen runsaan ravintoainepitoisuuden ja mahdollisten terveyshyötyjen ansiosta. Alla luetellaan joitain joitain vehnänorasjauheen ravitsemuksellisia ja terveydellisiä etuja:

Runsaasti ravinteita: Vehnänorasjauhe on tiivistetty tärkeiden vitamiinien, kivennäisaineiden ja antioksidanttien lähde. Se sisältää A-, C-, E- ja K-vitamiineja sekä B-vitamiineja, kuten B6-, B12- ja foolihappoa. Se on myös hyvä mineraalien kuten raudan, kalsiumin, magnesiumin ja sinkin lähde.

Tehokkaat antioksidanttiset ominaisuudet: Vehnänorasjauhe sisältää runsaasti klorofylliä mikä antaa sille sen elävän vihreän värin. Klorofylli on voimakas antioksidantti joka auttaa neutraloimaan haitallisia vapaita radikaaleja kehossa ja mahdollisesti vähentämään oksidatiivista stressiä ja soluvaurioita.

Tukee elimistön puhdistumista: Vehnänorasjauheen uskotaan edistävän myrkkyjen poistumista kehosta. Se voi myös auttaa puhdistamaan maksaa ja tukea sen yleistä toimintaa.

Vahvistaa immuunijärjestelmää: Vehnänorasjauheessa olevat vitamiinit, kivennäisaineet ja antioksidantit voivat auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää tehden siitä tehokkaamman taistelemaan infektioita ja sairauksia vastaan.

Saattaa parantaa ruoansulatusta: Jotkut käyttäjät kokevat että vehnänorasjauhe voi auttaa parantamaan ruoansulatusta korkean kuitupitoisuuden ja mahdollisen kyvyn tukea terveellistä suolistoympäristöä ansiosta.

Energiaa ja elinvoimaa: Vehnänorasjauhe yhdistetään usein lisääntyneeseen energiaan ja elinvoimaan. Tämä voi johtua sen ravinnetiheydestä ja kyvystä tukea erilaisia kehon toimintoja.

Alkalisoivat ominaisuudet: Vehnänorasjauhetta pidetään emäksisenä eli se voi auttaa tasapainottamaan kehon pH-tasoa. Alkalisen ympäristön uskotaan olevan hyödyllinen yleiselle terveydelle.

Mahdolliset anti-inflammatoriset vaikutukset: Jotkut tutkimukset viittaavat siihen että vehnänoraalla voi olla anti-inflammatorisia ominaisuuksia jotka voivat olla hyödyllisiä tiettyjen tulehdustilojen hallinnassa.

Ihon terveys: Vehnäruohoa käytetään joskus paikallisesti rauhoittamaan ihosairauksia, kuten ekseemaa ja psoriasista. Sen anti-inflammatoriset ja antioksidanttiset ominaisuudet voivat myötävaikuttaa sen mahdollisiin hyötyihin ihon terveydelle.

Vehnänorasjauhe premium luomu 100 g laatu

Vehnänorasjauhe premium luomu on korkealaatuinen luomusertifioitu tuote. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi vehnänorasjauhe on tuotettu ihmisistä ja luonnosta huolehtien. VehGro tarkoittaa terveellisiä ja korkealaatuisia tuotteita. VehGron valitsemat (luomu)luonnontuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja usein myös pakataan täällä.

ORGANIC-laatumerkki tarkoittaa 100 % kontrolloitua luomua ja luotettavaa. Vehnänorasjauhe premium luomu ainesosat ovat taatusti vapaita kaikenlaisista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja täyttävät kaikki eurooppalaiset torjunta-aineita koskevat vaatimukset. VehGron tuotteiden laatu tarkistetaan säännöllisesti.

Viljelymaa: Uusi Seelanti

Vehnänorasjauhe premium...

6,90 € 0,49 €