• −56,18%
  • Säästä 56,18%

Vehnänoras-jauhe Uusi Seelanti luomu 100 g

3,90 €

(39,00 € kg)

8,90 €

Vehnänoras-jauhe Uudesta Seelannista on huippulaatuista supefoodia! Siinä on monia tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja joilla on monenlaisia terveyshyötyjä. Vehnänoras sisältää myös tärkeitä entsyymejä, fytoravinteita ja klorofylliä joita ei usein saa ravinnosta riittävästi.

Pienellä määrällä vehnänorasta (esim. 1 teelusikallinen) voit helposti täydentää näiden ravinteiden saantiasi vaikka smoothien seassa.

 

Holyflavours
Heti omasta varastosta

Vehnänoras-jauhe Uusi Seelanti luomu kasvaa Canterbury Plainsilla Uudessa-Seelannissa. Hedelmällinen maaperä, runsaasti aurinkoa ja puhdas ilma luovat täydelliset olosuhteet vehnänoraan kehittymiselle. Ennen kuin kasvi on kypsä, se korjataan. Talvikuukausina vehnänoras kehittyy hitaasti, mikä antaa sille mahdollisuuden kerätä monia vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Uuden Seelannin vehnänorasta pidetäänkin arvokkaimpana ja ravintorikkaimpana tuotelaatuna tämän kasvin osalta. Ruohonterät saavuttavat 7-10 cm korkeuden. Sadonkorjuu on elintärkeää tässä elämänvaiheessa, jos se korjataan myöhemmin, se voi johtaa ravinteiden vähenemiseen.

Vehnänoras-jauhe Uusi Seelanti on korkealaatuinen luomusertifioitu tuote. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi vehnänoras-jauhe on tuotettu ihmisistä ja luonnosta huolehtien. VehGro tarkoittaa terveellisiä ja korkealaatuisia tuotteita. VehGron valitsemat (luomu)luonnontuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja usein myös pakataan täällä.

ORGANIC-laatumerkki tarkoittaa 100 % kontrolloitua luomua ja luotettavaa. Vehnänoras-jauheen ainesosat ovat taatusti vapaita kaikenlaisista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja täyttävät kaikki eurooppalaiset torjunta-aineita koskevat vaatimukset. VehGron tuotteiden laatu tarkistetaan säännöllisesti.

Vehnänoras-jauhe Uusi...

8,90 € 3,90 €