Viherjauheet

VEHNÄNORAS on nuoren vehnäkasvin vihreitä lehtiä. Vehnänoraan eloisa vihreä väri tulee klorofyllistä. Klorofylli voi lisätä happipitoisuutta kehossasi. Vehnänorasta kutsutaan usein superfoodiksi. Siinä onkin tiivistetyssä muodossa monia tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja muita ravintoaineita, jotka tarjoavat tärkeitä terveyshyötyjä. Vehnänoras sisältää myös entsyymejä, aminohappoja sekä flavonoideja, alkaloideja ja tanniineja. Vehnänorasjauhe on helppo tapa lisätä päivittäistä viherannostasi nopeasti ja vaivattomasti. Voit sekoittaa sitä smoothien sekaan, veteen tai muuhun juomaan.

OHRANORAS on monella tavoin vastaava koostumukseltaan kuin vehnäoras mutta sen sanotaan sisältävän enemmän ja osin eri antioksidantteja kuin vehnänoras. Vehnänoraalla taas on parempi elimistöä puhdistava vaikutus kun ohranoras on parempi neutralisoimaan elimistön pH tasoa. Vehnänoraan sanotaan yleensä sisältävän enemmän lehtivihreää kuin ohranoras.
Molempi parempi siis ja parhaat hyödyt saattaakin saada vuorottelemalla tuotteita tai käyttämällä molempia. Tällöin olisi hyvä huomioida ettei käytettävä määrä nouse merkittävästi yksittäisen tuotteen suositusta suuremmaksi.

Vehnänoras-jauhe Uusi Seelanti luomu 100 g

Vehnänoras-jauhe Uudesta Seelannista on huippulaatuista supefoodia! Siinä on monia tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja joilla on monenlaisia terveyshyötyjä. Vehnänoras sisältää myös tärkeitä entsyymejä, fytoravinteita ja klorofylliä joita ei usein saa ravinnosta...

3,90 € 8,90 €
  • −56,18%
  • −56,18%

Vehnänoras-jauhe (EU) 100 g luomu

Vehnänoras on superfoodia parhaimmillaan. Siinä on monia tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja joilla on runsaasti terveyshyötyjä. Vehnänoras sisältää myös tärkeitä entsyymejä, fytoravinteita ja klorofylliä. Pienellä määrällä vehnänorasta (esim. 1 teelusikallinen) voit...

3,40 € 7,50 €
  • −54,67%
  • −54,67%

Ohranoras-jauhe (EU) 100 g luomu

Ohraruoho sisältää runsaasti kuitua, proteiinia, rautaa, kuparia, aminohappoja, entsyymejä ja klorofylliä. Ohraruoho sisältää myös runsaasti kalsiumia, tämän kalsiumpitoisuuden vuoksi ohraruohoa kutsutaan usein "emäksiseksi ruoaksi".

3,40 € 7,50 €
  • −54,67%
  • −54,67%