Viherjauheet

VEHNÄNORASJAUHE on nuoren vehnäkasvin jauhettuja vihreitä lehtiä. Vehnänoraan eloisa vihreä väri tulee klorofyllistä. Klorofylli voi lisätä happipitoisuutta kehossasi. Vehnänorasjauhetta kutsutaan usein superfoodiksi. Siinä onkin tiivistetyssä muodossa monia tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja muita ravintoaineita jotka tarjoavat tärkeitä terveyshyötyjä. Vehnänorasjauhe sisältää myös entsyymejä, aminohappoja sekä flavonoideja, alkaloideja ja tanniineja. Vehnänorasjauhe on helppo tapa lisätä päivittäistä viherannostasi nopeasti ja vaivattomasti. Voit sekoittaa sitä smoothien sekaan, veteen tai muuhun juomaan.

OHRANORASJAUHE on monella tavoin vastaava koostumukseltaan kuin vehnäorasjauhe mutta sen sanotaan sisältävän enemmän ja osin eri antioksidantteja kuin vehnänoras. Vehnänorasjauheella taas voi olla parempi elimistöä puhdistava vaikutus kun ohranorasjauhe on parempi neutralisoimaan elimistön pH tasoa. Vehnänorasjauheen sanotaan yleensä sisältävän enemmän lehtivihreää kuin ohranorasjauheen.
Molempi parempi siis ja parhaat hyödyt saattaakin saada vuorottelemalla tuotteita tai käyttämällä molempia. Tällöin olisi hyvä huomioida ettei käytettävä määrä nouse merkittävästi yksittäisen tuotteen suositusta suuremmaksi.

Vehnänorasjauhe premium luomu 100 g

Vehnänorasjauhe Uudesta Seelannista on huippulaatuista superfoodia! Siinä on monia tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja joilla on monenlaisia terveysvaikutuksia. Pienellä määrällä vehnänorasta (esim. 1 teelusikallinen) voit helposti täydentää näiden ravinteiden saantiasi...

0,49 € 6,90 €
  • −92,9%
  • −92,9%

Ohranoras-jauhe (EU) 100 g luomu

Ohraruoho sisältää runsaasti kuitua, proteiinia, rautaa, kuparia, aminohappoja, entsyymejä ja klorofylliä. Ohraruoho sisältää myös runsaasti kalsiumia, tämän kalsiumpitoisuuden vuoksi ohraruohoa kutsutaan usein "emäksiseksi ruoaksi".

3,15 € 7,50 €
  • −58%
  • Pyydä ilmoitus heti kun varastossa
  • −58%