• −43,17%
  • Säästä 43,17%
Pakuri -sienijauhe 100 g luomu

Pakurikääpä-jauhe 100 g luomu

7,90 €

(79,00 € kg)

13,90 €

Pakurikääpä-jauhe sisältää luonnollisia anti-inflammatorisia aineita jotka voivat auttaa hallitsemaan niveltulehduksen oireita sekä lievittämään kipua. Pakuri vähentää haitallisia sytokiineja, jotka voivat aiheuttaa tulehdusta ja johtaa sairauksiin.

Pakuri voi auttaa hidastamaan saastumisen ja auringolle altistumisen aiheuttamia iho- ja hiusvaurioita. Se voi myös auttaa hidastamaan fyysisiä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, harmaita hiuksia ja ihon roikkumista.

Pakurikääpä sisältää myös saponiineja, jotka voivat auttaa alentamaan "huonoa" LDL-kolesterolia ja lisäämään "hyvää" HDL-kolesterolia. Hallitsemalla kolesterolitasoja pakuri voi hyödyttää sydämen terveyttä ja vähentää sydänsairauksien riskiä.

Pakuri sisältää runsaasti superoksididismutaasia (SOD), tärkeää yleistä terveyttä ja pitkää energistä elämää tukevaa entsyymiä joka auttaa ylläpitämään solun DNA:n eheyttä. Pakurin ORAC-arvo on 146 700, mikä on poikkeuksellisen korkea. ORAC tulee sanoista "Oxygen Radical Absorbent Capacity", joka on menetelmä millä mitataan eri elintarvikkeiden ja lisäravinteiden antioksidanttikapasiteettia.

VehGro

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 110€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 10 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 6 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Pakurikääpää käytetään ja myydään lääkesienenä, ja siksi se onkin hyvin tunnettu suuren yleisön keskuudessa. Tieteessä tätä sientä on tutkittu useiden vuosikymmenten ajan ja tutkitaan edelleenkin, erityisesti syöpää ehkäisevien (betuliinihappo) ja suojaavien (polysakkaridit) ominaisuuksien vuoksi. Chaga on täynnä antioksidantteja ja erilaisia steroleja. Sterolit ovat kasvisteroideja, jotka yhdessä tasapainottavat immuunijärjestelmää.

Pakurikääpä-jauhe 100 g luomuu on korkealaatuinen luomusertifioitu tuote. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi Pakurikääpä-jauhe on tuotettu ihmisistä ja luonnosta huolehtien. VehGro tarkoittaa terveellisiä ja korkealaatuisia tuotteita. VehGron valitsemat (luomu)luonnontuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja usein myös pakataan täällä.

ORGANIC-laatumerkki tarkoittaa 100 % kontrolloitua luomua ja luotettavaa. Tämä Pakurikääpä-jauhe on taatusti vapaa kaikenlaisista lisäaineista kuten sokereista ja rasvoista ja täyttää kaikki eurooppalaiset torjunta-aineita koskevat vaatimukset. Tuotteiden laatu tarkistetaan säännöllisesti

Pakurikääpä-jauhe kuivataan alle 40°C:ssa. Kuivaus ja lajittelu/valinta tapahtuu alkuperämaassa.
Tämän jälkeen Pakurikääpä käsitellään huolellisesti jauheeksi Saksassa:

-analyysi
-puhdistus
-diasteril-bakteerien poisto
-rakeistus ja jauhatus
-metallintunnistus ja poisto tarvittaessa
-pakkaus


Pakurikääpä-jauhe 100 g luomu

13,90 € 7,90 €