• −27,52%
  • Säästä 27,52%
Lion's Mane uute VEGE 60 kapselia

Lion's Mane (Siiliorakas) uute VEGE 60 kapselia

7,90 €
10,90 €

Lion's Mane (Siiliorakas) uute VEGE 60 kapselia standardisoituna 30 %:lle polysakkarideia.

Lion's Mane sisältää kahta erityistä molekyyliyhdistettä, jotka voivat stimuloida aivosolujen kasvua: hericenones and erinacines. Nämä ainesosat tukevat aivojen terveyttä stimuloimalla kahden tärkeän yhdisteen muodostumista: hermokasvutekijän (NGF) ja aivoista peräisin olevan neurotrofisen kasvutekijän (BDNF).

Lion's Mane voi parantaa keskittymistä ja mielialaa. Lion's Manen antioksidantit voivat myös auttaa edistämään oppimista ja muistia, mahdollisesti vahvistamalla aivosoluja ja stimuloimalla uusien hermosolujen kasvua sekä parantamalla verenkiertoa aivoissa.

Lion's Mane voi parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja siten suojata kehoa taudinaiheuttajilta jotka pääsevät suolistoon suun tai nenän kautta. Lisäksi siiliorakkaasta on löydetty hyötyjä liittyen sydämen ja vatsan terveyteen ym.

Lion's Mane poistaa väsymyksen tunnetta ja voi toimia luonnollisena energiaboosterina.

5903933902012
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 12 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 4 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Lion's Mane uute VEGE 60 kapselia -ravintolisä on todellinen vitamiinien, kivennäisaineiden ja muiden elimistön toimintaa tukevien ravintoaineiden lähde. Se sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, polysakkaridieja, steroleja, alkaloideja, laktoneja ja muita hyödyllisiä ainesosia. Lion's Manen beeta-glukaanit tukevat myös ruoansulatuskanavan toimintaa.
Lisäksi siiliorakkaalla on adaptogeeninen vaikutus, eli se voi tukea kehon sopeutumista ulkoisiin stressitekijöihin. Uutteen säännöllinen käyttö voi osaltaan lisätä kehon elinvoimaa ja tehokkuutta sekä vähentää hermostuneisuutta.

Perinteinen käyttö

Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä Lions Manea käytetään tukemaan yleistä terveyttä ja pitkäikäisyyttä sekä myös mielenterveysongelmien kuten ahdistuksen ja masennuksen hoitoon. Tämä johtuu sen keskushermostoa rauhoittavasta vaikutuksesta joka voi hoitaa yleisiä ongelmia kuten levottomuutta, paniikkia ja unettomuutta.
Buddhalaisten munkkien kerrottiin käyttäneen Lion's Mane -sienijauhetta teenä aivovoimaa tehostamaan ja keskittymiseen meditaation aikana. Tätä sientä kutsutaan Kiinassa nimellä Hou Tou Gu (monkeyhead Mushroom) ja Japanissa Yamabushitakeksi.

Hermostoa suojaavat ominaisuudet

Lion's Mane -sienellä on hermostoa suojaavia ominaisuuksia sisältämiensä ainutlaatuisten yhdisteiden ansiosta. Näiden yhdisteiden on havaittu suojaavan hermosoluja vaurioilta, edistävän hermosolujen uusiutumista ja vähentävän tulehdusta aivoissa. Tämän seurauksena Lion's Manen uskotaan auttavan ehkäisemään hermostoa rappeuttavia sairauksia kuten Alzheimerin ja Parkinsonin tautia

Vaikutus mielenterveyteen

Lion's Mane on osoittanut potentiaalia luonnollisena lääkkeenä ahdistukseen ja masennukseen. Tutkimukset viittaavat siihen, että se voi auttaa vähentämään ahdistuksen ja masennuksen oireita moduloimalla tiettyjen välittäjäaineiden, kuten serotoniinin ja dopamiinin tasoa. Näillä välittäjäaineilla on tärkeä rooli mielialan, motivaation ja stressivasteen säätelyssä.

Muisti ja kognitiiviset toiminnot

Useat tutkimukset viittaavat siihen että Lion's Mane -sieni voi parantaa kognitiivisia toimintoja ja muistia stimuloimalla hermokasvutekijöiden (NGF) ja aivoista peräisin olevien neurotrofisten tekijöiden (BDNF) tuotantoa. Nämä kasvutekijät ovat välttämättömiä hermosolujen kasvulle ja ylläpidolle joka vaikuttaa suoraan oppimiseen, muistiin ja yleiseen aivojen terveyteen.

Immuunijärjestelmä

Lion's Mane -sieni sisältää bioaktiivisia yhdisteitä kuten beetaglukaaneja, jotka voivat tukea ja moduloida immuunijärjestelmää. Lion's Mane voi auttaa estämään infektioita ja ylläpitämään yleistä terveyttä parantamalla kehon immuunivastetta myös vähentämällä tulehdusta ja estämällä hapettumista.

Lion's Mane kokemuksia

Henkilö joka alkaa käyttämään Lions Manea voi mahdollisesti heti ensimmäisellä kerralla tuntea piristymistä ja ajatusten selkeytymistä esim. jos on nukkunut liian vähän ja iltapäivällä tuntee väsymystä. Tähän tietysti vaikuttaa se minkä vahvuista ja kuinka paljon sienijauhetta/uutetta ottaa. Sopiva annostus on paljolti henkilökohtainen kuten useimmissa muissakin lisäravinteissa ja usein itselle sopiva annostus voi löytyä kokeilun kautta.

Ajan myötä Lion's Manea säännöllisesti käyttävä henkilö voi kokea asteittaisen, positiivisen muutoksen ajattelussa, emotionaalisuuden hallinnassa, muistissa ja sanallisessa sujuvuudessa. Koska nämä muutokset eivät ole liian intensiivisiä, ne liittyvät jokapäiväiseen elämään kuin huomaamattta.

Käyttö

Ota 1 annos (1 kapseli) päivässä aterian yhteydessä nesteen kanssa.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Suositus: tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Älä niele, jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Älä käytä tuotetta lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Lion's Mane-uute (Hericium erinaceus (BulI.: Fr.) Pers) standardisoitu 30 % polysakkarideille.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosia), soijaa, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravitsemustiedot

Tuotteen nettopaino: 36 g
Annokset: 60
Annoskoko: 1 kapseli
Aktiiviset aineet per annos
Lion's Mane-uute: 500 mg
joista polysakkarideja. (30 %) 150 mg

Lion's Mane (Siiliorakas)...

10,90 € 7,90 €

Saatat pitää myös