• −33,52%
  • Säästä 33,52%
Lion's mane + 3 sieniuutesekoitus 100 g

Lion's mane (Siiliorakas) + 3 sieniuutesekoitus 100 g

11,90 €

(119,00 € kg)

17,90 €

Lion's mane (Siiliorakas) + 3 sieniuutesekoitus on ainutlaatuinen yhdistelmä uutteita eräistä tunnetuimmista lääkinnällisistä sienistä Lion's manesta, Reishistä, Cordycepsistä ja Pakurista.


- yksi päivittäinen annos sisältää 203 mg polysakkarideja. Standardoinnin ansiosta niiden määrä annosta kohti on aina vakio.
- sieniuutesekoitus ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita, paakkuuntumisenestoaineita tai muita tarpeettomia lisäaineita. Ihanteellinen vegaaneille.

5903933906089
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 12 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Heti omasta varastosta

Lääkesieniä on käytetty vuosisatojen ajan perinteisen lääketieteen käytännöissä ja ne ovat saavuttamassa suosiota nykyaikana niiden mahdollisten terveyshyötyjen vuoksi. Merkittävimpiä lääkesieniä ovat Lion's Mane, Reishi, Cordyceps ja Pakuri.

Lion's Mane (Hericium erinaceus)

Lion's Manea on pitkään käytetty perinteisessä kiinalaisessa ja japanilaisessa lääketieteessä sen mahdollisten neurologisten hyötyjen vuoksi. Lion's Mane sisältää bioaktiivisia yhdisteitä, kuten herisenoneja ja erinakiineja, joiden uskotaan edistävän hermokasvutekijän (NGF) synteesiä. NGF:llä on ratkaiseva rooli hermosolujen ylläpidossa, selviytymisessä ja uudistumisessa. Tämän seurauksena Lion's Manen uskotaan tukevan aivojen terveyttä, kognitiivisia toimintoja ja muistia, mikä tekee siitä suositun koska se voi auttaa hidastamaan ikääntymiseen liittyvää kognitiivista heikkenemistä sekä yleistä henkistä hyvinvointia.

Reishi (Ganoderma lucidum)

Reishi tunnetaan adaptogeenisistä ominaisuuksistaan, mikä tarkoittaa, että se auttaa kehoa sopeutumaan stressiin ja ylläpitämään tasapainoa. Reishi-sienet sisältävät triterpenoideja, polysakkarideja ja muita bioaktiivisia yhdisteitä, joiden uskotaan tukevan immuunijärjestelmää, vähentävän tulehdusta ja edistävän rentoutumista. Reishiä käytetään myös maksan terveyden ja yleisen elinvoiman tukemiseen.

Cordyceps (Ophiocordyceps sinensis)

Cordyceps tunnetaan potentiaalistaan parantaa energiaa, kestävyyttä ja urheilullista suorituskykyä. Sen uskotaan lisäävän ATP:n tuotantoa, joka on solujen ensisijainen energialähde. Cordycepsillä on myös adaptogeenisiä ominaisuuksia, jotka tukevat kehon vastausta stressiin ja edistävät yleistä hyvinvointia. Urheilijat ja aktiiviset yksilöt käyttävät sitä usein parantamaan kestävyyttä ja harjoitussuoritusta.

Pakuri (Inonotus obliquus)

Pakuri sisältää runsaasti antioksidantteja, mukaan lukien melaniinia ja polyfenoleja, jotka auttavat suojaamaan kehoa oksidatiiviselta stressiltä. Sen uskotaan tukevan immuunijärjestelmää, edistävän yleistä terveyttä ja edistävän ihon terveyttä. Chagaa käytetään yleisesti teenä tai uutteena.

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos - 540 mg (1 mitallinen) päivässä aterian yhteydessä, juo vettä. Käytä pakkauksessa olevaa mittakuppia (1 ml).Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Suositus: ovat tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Älä niele, jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Älä käytä tuotetta lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Reishi-sieniuute (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.) standardoitu 40 % polysakkarideille, leijonanharjauute (Hericium erinaceus (BulI.: Fr.) Pers) standardoitu 30 % polysakkaridille, Cordyceps sieniuute (Cordyceps sinensis) Berk) Sacc.) standardoitu 40 % polysakkarideista, Chaga-sieniuute (Inonotus obliquus) standardoitu 40 % polysakkarideista.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosia), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 100 g
Annokset per astia: 185
Annoskoko: 540 mg

Aktiiviset ainesosat1 annos
Reishi sieniuute, josta:135 mg
- polysakkarideja (40 %)54 mg
Lion’s mane sieniuute, josta:135 mg
- polysakkarideja (30 %)41 mg
Cordyceps sieniuute, josta:135 mg
- polysakkarideja (40 %)54 mg
Pakuri sieniuute, josta:135 mg
- polysakkarideja (40 %)54 mg

Lion's mane (Siiliorakas) +...

17,90 € 11,90 €