• −27,52%
  • Säästä 27,52%
Cordyceps uute 40% 60 kapselia

Cordyceps uute 40% 60 kapselia

7,90 €
10,90 €

Cordyceps-uutekapselit (kiinanloisikka) standardisoituna 40% polysakkarideja.

Cordyceps voi hidastaa ikääntymistä ja edistää henkistä selkeyttä. Vaikka tämän lääkesienen ikääntymistä estäviä vaikutuksia koskevat tutkimukset rajoittuvat ensisijaisesti eläintutkimuksiin, ne osoittavat että Cordyceps voi parantaa aivojen toimintaa kuten muistia ja hidastaa ikääntymisen merkkejä kehossa usealla tavalla.

Cordyceps voi parantaa urheilullista suorituskykyä ja kestävyyttä sekä edistää yleisiä hyvinvoinnin merkkejä ikääntyneillä aikuisilla. Tutkimukset osoittavat lisäksi että Cordyceps parantaa hapen saatavuutta veressä ja se myös auttaa tukemaan sydämen toimintaa ja hengitysteiden terveyttä. Cordyceps sisältää adenosiinia, eräänlaista nukleiinihappoa jota tarvitaan ATP:n, "soluenergian" valmistamiseksi. Adenosiini käy helposti vähiin raskaan fyysisen lihastoiminnan aikana.

Cordycepsin  polysakkaridit tukevat suoliston terveyttä ja auttavat moduloimaan immuunijärjestelmää.
Adaptogeenisenä sienenä cordyceps auttaa kehoa reagoimaan asianmukaisesti infektion tai tulehduksen aiheuttamiin haasteisiin.

5903933905075
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 12 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 3 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Elinvoima ja kestävyys liittyvät olennaisesti perinteiseen Cordycepsin käyttöön, sitä on käytetty vahvistamaan, rakentamaan ja energisoimaan kehoa ja mieltä. Ensimmäinen kirjallinen muistiinpano Cordycepsistä tehtiin Tang-dynastian aikana (620 jKr). Kiinan hallitsevat keisarit alkoivat pian arvostamaan sitä sen parantavien ja pitkäikäisyyttä lisäävien ominaisuuksiensa vuoksi. Ming-dynastian lääkäreiden sanotaan käyttäneen tätä sientä tehokkaiden eliksiirien valmistamiseen. 1400-luvulta lähtien tiibetiläiset tutkijat kirjoittivat laajasti Cordycepsistä.

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos (1 kapseli) päivässä ennen ateriaa tai aterian yhteydessä..

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Suositeltavat ovat tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Älä käytä jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Älä käytä tuotetta lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

C vitamiinin nauttiminen samassa yhteydessä parantaa tuotteen ravinteiden imeytymistä.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Cordyceps-sieniuute (Cordyceps sinensis (Berk) Sacc.) standardoitu 40 % polysakkarideille DER 30:1, pinnoitekoostumus (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 35 g
Annoksia: 60
Annoskoko: 1 kapseli
Aktiiviset aineet annosta kohden:
Cordyceps-sieniuute: 500 mg
josta polysakkarideja (40 %): 200 mg

Cordyceps uute 40% 60 kapselia

10,90 € 7,90 €