• −32,27%
  • Säästä 32,27%

Mossa Juicy Jelly Hyaluron Moisturizer hyaluronihappo seerumi 100 ml

14,90 €
22,00 €

Mossa tarjous - alennus voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää

Mossa Juicy Jelly Hyaluron Moisturizer hyaluronihappo seerumi kosteuttaa ja elvyttaa ihoa tehden siitä raikkaan ja täyteläisen naköisen. Hyaluronihappo ja betaiini takaavat syvän kosteutuksen, kun taas vadelma ja puolukkauutteet sisaltävat runsaasti antioksidantteja. Sopii kaikille ihotyypeille. Kevyt geelimainen koostumus imeytyy nopeasti ihoon antaen raikkaan ja hehkuvan ilmeen. Levita kosteille kasvoille aamulla ja/ tai illalla.

Käytä Mossa Juicy Jelly Hyaluron Moisturizer hyaluronihappo seerumia päivittäin puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin.

Vinkki: Käytä meikin pohjustukseen. Käytä naamiona levittämällä paksu kerros iholle ja anna vaikuttaa 15 minuuttia.

4752223008443
Mossa
Heti omasta varastosta

Mossa Juicy Jelly Hyaluron Moisturizer hyaluronihappo seerumia käyttäen kosteutettu ja rauhoitettu iho on terveen ja heleän ihon rakenteen perusta. Tehokosteuta ihosi kevyellä ja öljyttömällä hyaluronihappoa sisältävällä kosteusseerumilla. Antioksidanttirikas vadelma ja hoitava puolukka yhdessä hyaluronihapon kanssa kosteuttavat ihon välittömästi tehden siitä raikkaan, täyteläisen ja heleän näköisen. Mossa Juicy Jelly hyaluronihappo seerumin ainutlaatuinen, kevyen hyytelömäinen koostumus imeytyy ihoon nopeasti rauhoittaen ja syväkosteuttaen ihoa. Käytä päivittäin puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin.

Aqua/Water, Glycerin**, Pentylene Glycol, Betaine, Sclerotium Gum, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract*, Vaccinium Vitis-Idaea (Lingonberry) Fruit Extract*, Aroma/Fragrance, Sodium Phytate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Alcohol** *Luomuviljelty ainesosa **Valmistettu luomuainesosasta 100% Luonnollinen 12% Luomu COSMOS NATURAL/ECOCERT Greenlife – sertifioitu http://COSMOS.ecocert.com

Mossa Juicy Jelly Hyaluron...

22,00 € 14,90 €