• −37,97%
  • Säästä 37,97%
Vitamin D3 + K2 90 tablettia

Vitamin D3 + K2 90 tablettia

4,90 €
7,90 €

OstroVit Vitamin D3 + K2 on luonnollisista raaka-aineista saatujen vitamiinien yhdistelmä. K2-vitamiini MK-7 on K2-vitamiinin muoto joka imeytyy elimistöön parhaalla tavalla. Sitä saadaan perinteisestä japanilaisesta fermentoidusta soijatuotteesta Bacillus subtilis natto -bakteerin käymisen tuloksena.

OstroVit D3 + K2 -vitamiinin sisältämien ainesosien ominaisuudet:

     Lisää luiden ja hampaiden mineralisaatiota
     D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin oikeaa imeytymistä/käyttöä
     D-vitamiini edistää lihasten oikeaa toimintaa
     D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän oikeaa toimintaa
     Osallistuu solujen jakautumisprosessiin

HUOMIO! Vit D3 + K2 -valmistetta ei tule käyttää henkilöiden jotka käyttävät K-vitamiiniantagonisteja (esim. varfariinia ja asenokumarolia) sisältäviä antikoagulantteja.

5902232611960
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 12 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 3 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

D3-vitamiinia kutsutaan elämän vitamiiniksi - se vaikuttaa lähes kaikkien kehon järjestelmien ja elinten oikeaan toimintaan. Yhdessä K2-vitamiinin kanssa se tehostaa luuston vahvistumista. Se stimuloi kalsiumin ja fosforin imeytymistä suolistossa, mikä edelleen vaikuttaa luiden ja hampaiden oikeaan mineralisaatioon. K-vitamiini lisää lihasvoimaa ja ehkäisee lihaskudoksen häviämistä, nopeuttaa rasvanpolttoa ja tukee laihtumisprosessia. Lisäksi se lisää kehon vastustuskykyä infektioita vastaan, suojaa masennukselta ja apatialta.

K2-vitamiini on välttämätön kehon asianmukaiselle toiminnalle, säätelee veren hyytymisprosessia ja vaikuttaa myös normaalin luun mineraalitiheyden ylläpitämiseen. Se vastaa kalsiumin oikeasta kuljetuksesta verestä luukudokseen mikä mahdollistaa terveiden ja vahvojen luiden ylläpitämisen.

Nauti 1 annos (1 tabletti) päivässä.

Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Ravintolisää ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja suositellaan. Älä syö jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Valmistetta eivät saa käyttää lapset, raskaana olevat naiset, imettävät äidit ja ihmiset, jotka käyttävät K-vitamiiniantagonisteja (esim. varfariinia ja asenokumarolia) sisältäviä antikoagulantteja.

Ravitsemustietoa
Ainesosat

Täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; tärkkelys, kolekalsiferoli (D-vitamiini), menakinoni-7 MK-7 (K-vitamiini), joka on peräisin Bacillus subtilis nattosta, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.


Ravintosisältö
Tuotteen nettopaino: 26 g
Annokset per astia: 90
Annoskoko: 1 tabletti

Vaikuttavat aineet annosta kohti % RI*
K-vitamiini (MK-7) 100 µg 133 %
D-vitamiini 50 µg / 2000 IU 1000 %

Vitamin D3 + K2 90 tablettia

7,90 € 4,90 €