• −40,2%
  • Säästä 40,2%
Ubikinoni Q10 100mg VEGE 100 kapselia

Ubikinoni Q10 100mg VEGE 100 kapselia

11,90 €
19,90 €

Ubikinoni Q10 100mg VEGE 100 kapselia on vegaaninen ravintolisä kapseleissa jotka sisältävät runsaasti arvokasta koentsyymi Q10:tä.

Ubikinoni koentsyymi tukee kaikkien kehon solujen toimintaa ja suojaa niitä vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.

Tuote on erityisen hyödyllinen ikääntyville, tupakoitsijoille sekä urheilijoille joiden elämässä säännöllinen kova fyysinen rasitus näyttelee merkittävää osaa.

Edellä mainityille ryhmille ubikinoni on yksi tärkeimmistä ravintolisistä joka toimii erityisen hyvin yhdessä toisen superlisäravinteen PQQ:n (pyrrolokinoliinikinoni) kanssa.

Annostus: 1 kapseli/vrk.
Pakkauskoko: 100 kapselia.
Vaikuttavat aineet annosta kohti:
Koentsyymi Q10 100 mg.
Tuotteen nettopaino: 36 g.
Käyttöohje: Ota 1 kapseli päivässä.
Ravintolisä. Vegaaninen.

5903933903316
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 110€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 10 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 5 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Mitä on ubikinoni Q10?

Ubikinoni, joka tunnetaan myös nimellä koentsyymi Q10 (CoQ10), on luonnossa esiintyvä yhdiste jota löytyy ihmiskehon soluista. Sillä on tärkeä rooli elektronien kuljetusketjussa mitokondrioissa jotka ovat solujen energiaa tuottavia osasia. CoQ10 on välttämätön adenosiinitrifosfaatin (ATP) tuotannossa joka on solutoimintojen ensisijainen energianlähde.

Koentsyymi Q10 on myös voimakas antioksidantti joka auttaa suojaamaan soluja oksidatiivisilta vaurioilta. Sitä löytyy pieninä määrinä erilaisista elintarvikkeista kuten lihasta, kalasta ja täysjyväviljasta ja elimistö pystyy myös syntetisoimaan sitä jossain määrin.

Monet ihmiset käyttävät CoQ10-lisäravinteita ikääntyessään tai erityisistä terveydellisistä syistä. Sitä käytetään usein tukemaan sydämen terveyttä, lisäämään energiatasoa ja yleisenä antioksidanttilisäaineena. .

Ubikinonin terveyshyödyt

Sydämen terveys: Ubikinoni Q10 on erityisen runsaasti energiaa tarvitsevissa elimissa, kuten sydämessä. Sen tiedetään tukevan sydän- ja verisuoniterveyttä auttamalla ylläpitämään tervettä verenpainetta, kolesterolitasoja ja sydämen yleistä toimintaa.

Ikääntyminen ja pitkäikäisyys: Ubikinoni Q10-tasot laskevat luonnollisesti iän myötä ja tämä lasku liittyy energian ja elinvoiman vähenemiseen. CoQ10:n lisääminen voi auttaa lievittämään näitä vaikutuksia ja edistämään yleistä hyvinvointia ikääntyessäsi.

Harjoitussuorituskyky: Urheilijat ja aktiiviset yksilöt käyttävät usein Ubikinoni Q10 :tä parantaakseen kestävyyttä ja vähentääkseen harjoituksen aiheuttamaa väsymystä mikä parantaa heidän fyysistä suorituskykyään.

Ihon terveys: Ubikinoni Q10 on yhdistetty ihon terveyteen koska se voi auttaa suojaamaan ihosoluja oksidatiivisilta vaurioilta mikä saattaa edistää nuorekkaampaa ihoa.

Energian tuotanto: Ubikinoni Q10 osallistuu adenosiinitrifosfaatin (ATP) tuotantoon, joka on solutoimintojen ensisijainen energialähde. Se toimii koentsyyminä elektronien kuljetusketjussa mikä helpottaa ruoan muuntamista energiaksi.

Antioksidanttiset ominaisuudet: Ubikinoni Q10 toimii myös tehokkaana antioksidanttina. Se auttaa suojaamaan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta oksidatiivisilta vaurioilta jotka voivat vaikuttaa erilaisiin terveysongelmiin ja ikääntymisprosessiin.

Ubikinonin mahdolliset haittavaikutukset

Ubikinoni Q10 katsotaan yleensä turvalliseksi kun sitä käytetään suositelluilla annoksilla. Se on elimistössä luonnostaan esiintyvä yhdiste, ja sitä löytyy myös erilaisista elintarvikkeista. Kuitenkin, kuten monilla lisäravinteilla ja lääkkeillä, sillä voi olla mahdollisia sivu- ja yhteisvaikutuksia joten on suositeltavaa käyttää sitä vastuullisesti ja terveydenhuollon ammattilaisen opastuksella jos sinulla on perussairaus tai käytät lääkkeitä. On erittäin tärkeää noudattaa tuotteen etiketissä tai terveydenhuollon tarjoajasi neuvomaa suositeltua annostusta. Liiallinen CoQ10-määrä voi johtaa sivuvaikutuksiin.

Ubikinoni Q10 on yleensä hyvin siedetty, mutta joillakin henkilöillä voi esiintyä lieviä sivuvaikutuksia, kuten vatsavaivoja, ripulia, pahoinvointia tai päänsärkyä. Jos käytät reseptilääkkeitä, erityisesti sydänsairauksien tai verenpaineen hoitoon, keskustele terveydenhuollon tarjoajasi kanssa ennen Ubikinoni-lisän aloittamista.

Jotkut ihmiset voivat olla allergisia Ubikinonille, vaikka tämä on suhteellisen harvinaista. Jos havaitset allergisen reaktion merkkejä, kuten kutinaa, turvotusta tai hengitysvaikeuksia, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Suositeltu käyttö

Nauti 1 annos (1 kapseli) päivässä.

Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Ravintolisää ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja suositellaan. Älä käytä jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Lapset, raskaana olevat naiset ja imettävät äidit eivät saa käyttää tuotetta. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Inuliini, ubikinoni (koentsyymi Q10), kapselin kuori (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 36 g
Annoksia: 100
Annoskoko: 1 kapseli
Vaikuttavat aineet annosta kohti
Koentsyymi Q10 100 mg

Ubikinoni Q10 100mg VEGE...

19,90 € 11,90 €

Saatat pitää myös