• −42,02%
  • Säästä 42,02%
Tripla sinkki 90 kapselia

Tripla sinkki 90 kapselia

6,90 €
11,90 €

Sinkki on alkuaine joka on välttämätön kivennäisaine jokaisen ihmisen ruokavaliossa. Sillä on useita positiivisia vaikutuksia ja sen puutteen vaikutukset voivat olla näkyviä jopa paljaalla silmällä.

- Tripla sinkki sisältää kolmea hyvin imeytyvää sinkkimuotoa: sinkkiglukonaattia, sinkkipikolinaattia sekä sinkkisitraattia.

- sinkkiä kutsutaan joskus kauneuden ja nuoruuden mineraaliks. Tripla sinkki -kapselit voivat osaltaan auttaa parantamaan ihon hiusten ja kynsien kuntoa erityisesti silloin jos kärsit sinkinpuutteesta ehkä tietämättäsi.

- sinkki tukee myös monia kehossa tapahtuvia prosesseja. Se mm. osallistuu ravintoaineiden aineenvaihduntaan ja säätelee testosteronitasoa.

5903933901299
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 12 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 3 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Sinkkiä on kaikissa kehon kudoksissa ja se varmistaa oikean solujen jakautumisen. Kehossa se suorittaa monia erilaisia tehtäviä, mm. se toimii antioksidanttina, rajoittaa vapaiden radikaalien toimintaa ja sen puutteen korjaaminen voi hidastaa ikääntymisprosessia. Sillä on myös positiivinen vaikutus hormonitasapainoon. Tripla sinkki 90 kapselia on helposti nieltävä kapseli joka sisältää kolmea sinkin muotoa – glukonaattia, pikolinaattia ja sitraattia.

Sinkin vaikutuksia elimistössä

Sinkki osallistuu yli 100 kemialliseen reaktioon kehossasi. Se on mineraali, joka on välttämätön monille kehon normaaleille toiminnoille ja järjestelmille, mukaan lukien immuunijärjestelmä, haavojen paraneminen, veren hyytyminen, kilpirauhasen toiminta, maku- ja hajuaisti, kasvu ja DNA-synteesi. Se tukee myös hormonitoimintaa ja lisääntymisterveyttä.

Huomaa, älä yliannostele sinkkiä eli ota vain yksi Tripla sinkki kapseli päivässä!

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos (1 kapseli) päivässä aterian jälkeen.

Tuote on tarkoitettu aikuisille.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Suositeltavat ovat tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Älä niele, jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Lapset, raskaana olevat tai imettävät naiset eivät saa käyttää tuotetta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Maltodekstriini, pinnoitekoostumus (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa), sinkkiglukonaatti (sinkki), sinkkipikolinaatti (sinkki), sinkkisitraatti (sinkki).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosia), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 32 g
Annoksia: 90
Annoskoko: 1 kapseli
Vaikuttavat aineet annosta kohden
Sinkki: 15 mg 150 % RI*
- sinkkiglukonaatti 5 mg -
- sinkkipikolinaatti 5 mg -
- sinkkisitraatti 5 mg -

 *RI - Saannin vertailuarvo

Tripla sinkki 90 kapselia

11,90 € 6,90 €