• −40,4%
  • Säästä 40,4%
Tripla magnesium + B6 90 kapselia

Tripla magnesium + B6 90 kapselia

5,90 €
9,90 €

Tripla magnesium + B6 sitraatti-, karbonaatti- ja laktaattimuodoissa tukee:

-elektrolyyttitasapainon säilyttämistä
-lihasten normaalia toimintaa
-vähentää uupumuksen ja väsymyksen tunnetta

B6-vitamiini tukee hermoston oikeaa toimintaa ja parantaa magnesiumin imeytymistä.

5903246229219
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 110€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 10 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 3 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Magnesium on makroelementti, joka tukee sekä immuunijärjestelmän, verenkiertoelimistön että lihas- tai hermoston toimintaa. Sen puute voi aiheuttaa kramppeja ja erilaisia tahdosta riippumattomia lihasnytkähtelyjä. Magnesiumin jatkuva alhainen pitoisuus kehossa pitkään voi edistää monien sairauksien, kuten astman, verenpainetaudin tai sydämen rytmihäiriöiden, kehittymistä. Magnesiumin puute voi myös aiheuttaa insuliiniresistenssiä ja heikentää tämän hormonin eritystä.

Magnesiumin rooli elimistössä

Magnesium on tärkein solunsisäinen kationi, joka aktivoi yli 300 erilaista entsyymiä. Alkuaine osallistuu proteiinien biosynteesiin, hermojen johtumiseen ja lihasten supistumiskykyyn. Sillä on myös tärkeä rooli mineraalien homeostaasissa. Lisäksi magnesium vaikuttaa hermoston ja verenkiertoelimistön toimintaan. Se tukee myös immuunijärjestelmää.

Magnesium säätelee kilpirauhasen toimintaa, voi parantaa muistia ja keskittymiskykyä sekä vaikuttaa positiivisesti ruoansulatusprosesseihin. Lisäksi se tukee lihasten toimintaa ja säätelee verenpainetta joten se voi vähentää riskiä sairastua verenpainetautiin. Lisäksi tämä alkuaine osallistuu luiden ja hampaiden muodostumisprosessiin, ja se voi lievittää kuukautiskipuja ja kuukautisia edeltävään oireyhtymään liittyviä vaivoja. On olemassa tietoja jotka osoittavat että magnesium voi myös estää munuaiskivien muodostumista.

Magnesium ehkäisee kehon kuivumista, vaikuttaa tuki- ja liikuntaelimistön ohjaukseen ja mahdollistaa siten lihasten oikeanlaisen supistumisen. Magnesiumin täydentäminen liikunnan jälkeen suojaa elimistöä happamoitumiselta ja ehkäisee ei-toivottuja lihassupistuksia.

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos (3 kapselia) päivässä.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Suositeltavat ovat tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Älä niele, jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Älä käytä tuotetta lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Magnesiumkarbonaatti (magnesium), sitruunahapon magnesiumsuolat (magnesium), magnesiumlaktaatti (magnesium), paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi; pinnoitekoostumus (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pyridoksaali-5'-fosfaatti P-5-P (B6-vitamiini).

Tuotteet voivat sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 70 g
Annoksia: 30
Annoskoko: 3 kapselia
Vaikuttavat aineet per annos % RI*
Magnesium alkaen: 375 mg 100
- magnesiumkarbonaatti 297 mg -
- magnesiumsitraatti 41 mg -
- magnesiumlaktaatti 37 mg -
B6-vitamiini (P-5-P) 4,2 mg 300


*RI - Saanntn vertailuarvo

Tripla magnesium + B6 90...

9,90 € 5,90 €