• −33,61%
  • Säästä 33,61%
Tauriini Supreme 1500 mg 120 kapselia

Tauriini Supreme 1500 mg 120 kapselia

7,90 €
11,90 €

L-tauriinilla on keskeinen rooli urheilijan ravintolisänä. Se tehostaa tehokkaasti regeneratiivisia ja prokognitiivisia prosesseja ja antaa lihaksille mahdollisuuden työskennellä tehokkaammin ja pidempään uuvuttavien harjoitusten aikana. On olemassa tutkimuksia, jotka osoittavat korrelaation kehon alhaisen L-tauriinipitoisuuden ja huonovointisuuden tai jopa masennuksen välillä.

Tauriini on monipuolinen lisäravinne josta voi olla hyötyä muillekin kuin raskasta liikuntaa harrastaville. Uusissa tutkimuksissa on esimerkiksi saatu mielenkiintoisia tuloksia tauriinilisän huomattavan positiivisista vaikutuksista eräiden nisäkkäiden elinikään. Mutta on huomioitava että tähän liittyvät tutkimukset ihmisillä ovat vasta alkamassa.

Tauriini helppokäyttöisessä kapselimuodossa on erinomainen lisäravinne joka voi:

- nopeuttaa palautumista treenin jälkeen
- tukea anabolisia prosesseja
- tukea kreatiinin kulkeutumista soluihin
- säädellä insuliinin eritystä
- edistää sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä
- hermostoa rauhoittava vaikutus voi vähentää/poistaa kofeiinin negatiivisia vaikutuksia

1 kapseli sisältää suuren annoksen (1500 mg) tauriinia joka on suositeltu päiväannos

5903246228359
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 16 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Heti omasta varastosta

Mitä on tauriini?

Tauriinia kutsutaan ei-protogeeniseksi aminohapoksi, eli se ei ole osa kehon proteiineja mutta on välttämätön niiden muuntumisprosessissa. Ihmiskeho tuottaa pieniä määriä tauriinia, mutta se voi olla liian vähän kovempaa fyysistä rasitusta harrastaville henkilöille. Sen mielletään johtuvan tauriinin kyvystä lisätä tehokkuutta ja vastustustaa uupumista. Tästä syystä urheilijat, erityisesti ne joilla on lisääntynyttä fyysistä rasitusta käyttävät sitä mielellään.

Tauriini suorittaa monia fysiologisia toimintoja. Sillä on antioksidanttirooli joka suojaa soluja vapaiden radikaalien vaurioilta. Se osallistuu sappihappojen muodostumiseen eli vaikuttaa ruoansulatukseen sekä kolesterolin biosynteesiin. Tauriini auttaa myös kreatiinin kuljettamisessa lihaksiin, millä on positiivinen vaikutus lihasten uusiutumiseen harjoittelun jälkeen.
Tauriinilla katsotaan myös olevan unen laatua parantavia ja hermoja rauhoittavia ominaisuuksia. Lisäksi se tukee aivojen ja sydämen toimintaa ja on edellytys solujen eheyden ylläpitämiselle sydämessä, lihaksissa, verkkokalvossa ja koko keskushermostossa. Tauriinilla on myös rooli tiettyjen solujen ionikanavien toiminnan säätelyssä, auttaen stabiloimaan solukalvoja ja tukemaan sähköistä signalointia hermosoluissa ja lihaksissa.

Tauriinin rakenne on samanlainen kuin aminohapoilla mutta siitä puuttuu karboksyyliryhmä joka on todellisten aminohappojen määrittävä ominaisuus. Sen sijaan tauriini sisältää aminoryhmän ja sulfonihapporyhmän. Tauriinia voidaan saada ruokavalion kautta, pääasiassa eläinperäisistä elintarvikkeista kuten lihasta, kalasta ja maitotuotteista. Kasvipohjaisissa elintarvikkeissa sitä ei yleensä löydy merkittäviä määriä.

Tauriinilisäravinteita on myös saatavilla jauheina sekä kapseleina, ja niitä käytetään eri tarkoituksiin, mukaan lukien urheilullisen suorituskyvyn parantaminen, lihaskipujen vähentäminen ja sydän- ja verisuoniterveyden tukeminen. Lisäksi tauriinia lisätään usein energiajuomiin ja joihinkin muihin juomiin sen mahdollisten stimuloivien vaikutusten vuoksi.

Tauriinin haittavaikutukset

Tauriinia pidetään yleensä turvallisena kun sitä kulutetaan kohtuullisina määrinä ruokavalion tai lisäravinteiden kautta. Jos käytät tauriinilisäravinteita tai runsaasti tauriinia sisältäviä tuotteita (kuten energiajuomia) on suositeltavaa tehdä niin kohtuudella etenkin jos sinulla on huolenaiheita tai taustalla olevia terveysongelmia.
Yksilölliset reaktiot tauriiniin voivat vaihdella, joten on tärkeää kiinnittää huomiota kehosi reaktioihin ja säätää saantisi sen mukaan. Liiallinen tauriinilisän tai runsaasti tauriinia sisältävien energiajuomien käyttö voi kuitenkin johtaa haittavaikutuksiin, kuten hermostuneisuuteen, unettomuuteen ja sydämen sykkeen nousuun.

Suositeltu käyttö

1 annos: 1 kapseli. Ota yksi annos päivässä aterioiden välillä.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Suositeltavat ovat tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Äläkäytä jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Lapset, raskaana olevat tai imettävät naiset eivät saa käyttää tuotetta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Tauriini, kapselin kuori (gelatiini, puhdistettu vesi).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, kauraa, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 195 g

Annokset: 120

Annoskoko: 1 kapseli

Vaikuttavat aineet annosta kohden: tauriini 1500 mg

Tauriini Supreme 1500 mg...

11,90 € 7,90 €