• −40,27%
  • Säästä 40,27%
Resveratroli 150 mg 60 kapselia

Resveratroli 150 mg 60 kapselia

8,90 €
14,90 €

Resveratroli 150 mg 60 kapselia on korkealaatuinen vegaaninen resveratroli ravintolisävalmiste.
Yksi kapseli sisältää nykytiedon mukaisen sopivan päiväannoksen 150 mg resveratrolia.

Kapselien sisältö valmistetaan standardoimalla japanilaista knotweed -juuriuutetta 50 prosenttiseen trans-resveratroliin. Knotweed -juuriuute on myös laajan kirjon muiden terapeuttisten kasviyhdisteiden kuten kversetiini, kampferoli, apigeniini ja emodiini tiivistetty lähde.

Valitse tämä tuote jos haluat kaikki resveratrolin ja knotweed -juuriuutteen hyödyt tiivistettynä täysin vegaaniseen kapseliin.

Resveratrolin ominaisuuksia on tutkittu paljon esimerkiksi seuraavanlaisten asioiden suhteen:

- sydän- ja verisuonijärjestelmän toiminnan tuki.
- hermostoa suojaavat ominaisuudet.
- ikääntymistä hidastavat ominaisuudet.
- veren glukoosi- ja triglyseridipitoisuus.
- luonnollinen antioksidanttivaikutus.
- solujen suoja raskaan liikunnan aikana.

Käyttöohje: Ota 1 kapseli päivässä.
Pakkauskoko: 60 kapselia.
Vaikuttavat aineet kapselia kohden:
Japanilainen knotweed juuriuute 300 mg
- josta trans-resveratrolia (50 %) 150 mg.
Tuotteen nettopaino: 21 g.
Annostus: 1 kapseli/vrk.
Ravintolisä. Vegaaninen

5903246227208
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 12 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Heti omasta varastosta

Mitä on resveratroli?

Resveratroli on luonnollinen polyfenoliyhdiste tietyissä kasveissa ja hedelmissä, mukaan lukien viinirypäleet, marjat, omenat ja maapähkinät. Ravintolisä kapseleissa olevat resveratroliuutteet ovat useimmiten peräisin Polygonum cuspidatum -kasvin juuresta joka tunnetaan myös japanilaisena knotweed -kasvina eli japanintatarina. Vaikka resveratroli on parhaiten tunnettu mahdollisista kardiovaskulaarisista eduistaan, on se jo vuosia ollut lukuisten tutkimusten kohteena jotka keskittyvät sen muihin mahdollisiin hyötyihin.

Tutkimuksissa on tutkittu esimerkiksi resveratrolin antioksidanttista, anti-inflammatorista, ikääntymistä estävää ja fytoestrogeenivaikutusta. Resveratrolilla voi olla myös potentiaalia olla hyödyksi joissain kroonisissa sairauksissa. On myös tutkittu sen kykyä jäljitellä kalorirajoituksen eli energian saannin vähentämisen vaikutuksia eläimillä mikä saattaa vaikuttaa positiivisesti elinikään.

Resveratroli -tutkimuksen alku

Resveratrolin hyödyt havaittiin ensimmäisen kerran kun tutkijat huomasivat että hiiva ja mikrobit, hyönteiset ja muut resveratrolilla ruokittujen eläinten elinikä pidentyi huomattavasti. Useat lisätutkimukset vahvistivat edelleen resveratrolin uskomattomia ikääntymistä estäviä vaikutuksia jotka osoitettiin hedelmäkärpäsillä, kaloilla, hiirillä ja sukkulamadoilla tehdyissä tutkimuksissa. Nämä kaikki elivät pidempään verrattuna kontrolliryhmiin joita ei ruokittu resveratrolilisällä.

Mutta täytyy huomauttaa että ei ole vielä näyttöä siitä voiko resveratrolin nauttiminen kapseli tai muussa muodossa vaikuttaa ihmisen elinikää pidentävästi tai vanhenemista hidastavasti. Ihmisen eliniän pituus luonnollisesti asettaa omat haasteensa tällaiselle tutkimukselle pitkän aikajanan vuoksi.

Resveratrolin antioksidanttiset, anti-inflammatoriset ja metaboliset ominaisuudet

Resveratroli toimii tehokkaana antioksidanttina, josta syystä on tutkittu pystyykö se suojaamaan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Neutraloimalla nämä haitalliset molekyylit voidaan auttaa vähentämään oksidatiivista stressiä ja tulehdusta kehossa. Krooninen tulehdus liittyy useisiin sairauksiin, kuten sydän- ja verisuonisairauksiin, diabetekseen ja tiettyihin syöpätyyppeihin. Resveratrolin mahdolliset anti-inflammatoriset ominaisuudet ja se miten se vaikuttaa  tulehdusmarkkereihin kehossa ovat olleet tutkimuksen kohteena. Tulehduksien vähentäminen edistää yleistä terveyttä ja sairauksien ehkäisyä.

Resveratrolin vaikutuksia aineenvaihdunnan terveyteen on myös tutkittu. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että se voi parantaa insuliiniherkkyyttä mikä voi olla hyödyllistä diabeetikoille tai niille joilla on riski sairastua sairauteen. Resveratrolin vaikutukset painonhallintaan aktivoimalla energia-aineenvaihduntaan osallistuvia entsyymejä ovat myös olleet tutkimuksen alla.

Resveratrolin mahdolliset hyödyt aivoille

Resveratrolin vaikutusta aivoihin on tutkittu varsin paljon. Joissain tutkimuksissa se on yhdistetty aivojen joustavuuden tai synaptisen plastisuuden parantamiseen. On myös tutkittu resveratrolin vaikutusta ikääntymistä hidastavaan geeniin Sirtuin 1 (SIRT1) joka auttaa soluja elämään pidempään. SIRT1 edistää hermosolujen selviytymistä vähentäen hermoston rappeutumista ja edistää aivojen terveyttä ja pitkäikäisyyttä. Myös muutaman muun kasviaineen uskotaan vaikuttavan tuohon geeniin vastaavalla tavalla adaptogeenisesti. Resveratrolin anti-inflammatoriset ominaisuudet luovat myös suojaavan vuorauksen aivojen verisuoniin mikä vähentää niiden vahingoittumisen riskiä. Siitä johtuen onkin tutkittu voiko resveratrolista olla apua jopa muistin ja kognitiivisen terveyden kannalta.

Resveratrolin mahdolliset haittavaikutukset

Resveratroli on luonnossa esiintyvä yhdiste, jota löytyy elintarvikkeista, kuten punaisista viinirypäleistä ja punaviinistä. Kun sitä kulutetaan kohtuudella ravinnon kautta sitä pidetään turvallisena useimmille henkilöille. Lisäravinteena resveratrolia käyttävien on tärkeää noudattaa varovaisuutta eikä ylittää ohjeiden mukaista annostusta. Lisäravinteiden turvallisuus voi yleisesti vaihdella riippuen annostuksesta, vuorovaikutuksista lääkkeiden kanssa ja yksilöllisistä terveystilanteista.

Jos sinulla on taustalla olevia terveysongelmia tai käytät lääkkeitä on suositeltavaa keskustella terveydenhuollon tarjoajan kanssa ennen resveratroli ravintolisän aloittamista. Suuret resveratrolin annokset voivat mahdollisesti aiheuttaa ruoansulatusvaivoja ja sillä voi olla yhteisvaikutuksia joidenkin lääkkeiden kanss

Resveratrolin vaikutukset ihon uudistumiseen ja kollageenin muodostumiseen

Resveratrolin mahdollisia vaikutuksia ihon uusiutumiseen ja kollageenin muodostukseen on tutkittu. Kollageeni on tärkeä proteiini, joka tukee ihoa rakenteellisesti pitäen sen kiinteänä ja nuorekkaana. Iän myötä kollageenin tuotanto vähenee mikä johtaa ihon roikkumiseen ja ryppyihin. Resveratrolin antioksidanttisten ja anti-inflammatoristen ominaisuuksien uskotaan edistävän sen vaikutuksia ihon terveyteen.

Tarkkoja mekanismeja joilla resveratroli osallistuu kollageenisynteesiin ei vielä täysin ymmärretä. Tutkimuksessa on tunnistettu useita mahdollisia reittejä joiden kautta se voi vaikuttaa. Resveratrolin osallistuminen kollageenisynteesiin on todennäköisesti monitahoinen ja se voi sisältää seuraavia asioita:

-resveratrolin on osoitettu aktivoivan sirtuiineiksi kutsuttuja entsyymejä. Sirtuiinit osallistuvat erilaisiin soluprosesseihin, mukaan lukien DNA:n korjaus ja geenisäätely. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen että sirtuiinit voivat edistää kollageenin tuotantoa vaikuttamalla kollageenisynteesiin osallistuvien geenien ilmentymiseen.

-transformoiva kasvutekijä-beta (TGF-β) on signalointireitti joka säätelee erilaisia solutoimintoja, mukaan lukien kollageenisynteesiä. Resveratrolin on havaittu aktivoivan TGF-β-reittiä, joka voi tehostaa kollageenin tuotantoa ihosoluissa.

-resveratrolin on osoitettu lisäävän prokollageenitasoja ihosoluissa, mikä viittaa mahdolliseen rooliin kollageenisynteesin edistämisessä. Prokollageeni on kollageenin esiaste joka lopulta muuttuu kollageeniksi.

-matriksimetalloproteinaasit (MMP) ovat entsyymejä jotka hajottavat kollageenia ihossa. Resveratroli voi auttaa estämään MMP:itä ja siten auttaa suojelemaan olemassa olevaa kollageenia hajoamiselta ja tukemaan kollageenitasoja.

-resveratrolin antioksidanttiset ominaisuudet auttavat suojaamaan ihosoluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä. Vähentämällä oksidatiivisia vaurioita se voi tukea kollageenin säilymistä ja estää sen hajoamista.

On tärkeää huomata, että vaikka nämä mekanismit on tunnistettu laboratoriotutkimuksissa ja eläinmalleissa, näiden vaikutusten siirtyminen ihmisiin ja niiden merkitys todellisissa olosuhteissa vaatii lisätutkimuksia. Lisäksi spesifiset reitit jotka liittyvät resveratrolin osallistumiseen kollageenisynteesiin, voivat vaihdella riippuen solutyypistä ja kudoskontekstista

Käyttö:

Ota 1 annos (1 kapseli) päivässä.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvaajana. Suositeltavia ovat tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Älä käytä jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Ei lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Käyttö yhdessä kversetiinin kanssa edistää resveratrolin hyödynnettävyyttä solutasolla.

Ainesosat:

Japanilainen oksajuuriuute (Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc.) standardoitu 50 %:iin trans-resveratrolia, pinnoitekoostumus (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Resveratroli 150 mg 60 kapselit valmistetaan tehtaassa jossa käsitellään myös maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, kauraa, munia, äyriäisiä, kalaa

Huom! Mitään tällä sivulla käsitellyistä asioista ei pidä ymmärtää väitteenä mistään tämän tuotteen terveysvaikutuksista vaan niiden on tarkoitus viitata asioihin joiden takia resveratroli on jo pitkään ollut tutkijoiden mielenkiinnon kohteena. Tutkimusten tuloksista voi lukea yleisistä tutkimuksia julkaisevista kirjastoista kuten Pubmed.

Onko sinulla kokemuksia tästä tuotteesta? Jos, niin lähetä meille arvostelu!

Resveratroli 150 mg 60...

14,90 € 8,90 €

Saatat pitää myös