• −46,33%
  • Uusi
  • Säästä 46,33%
PQQ (Pyrroloquinoline Quinone) OstroVit 60 kapselia

PQQ (Pyrroloquinoline Quinone) 60 kapselia

13,90 €
25,90 €

PQQ (Pyrroloquinoline Quinone) 60 kapselia on puhdas korkealaatuinen ravintolisä joka sisältää pyrrolokinoliinikinonin dinatriumsuolaa.

Pyrrolokinoliinikinoni eli PQQ on merkittävä ravintoaine jolla on keskeinen rooli solujen energiantuotannossa ja mitokondrioiden, solujesi pienten energiatehtaiden, terveydessä.

- Aivojen aktivointi ja virkistys.
- Suojaa ja energiaa soluille.
- Muistille, keskittymiselle.
- Aineenvaihduntaa parantamaan.

Koe PQQ:n tieteellisesti tuetut hyödyt ja ota merkittävä askel kohti solujen energiantuotannon ja yleisen elinvoimasi optimointia!

PQQ:n käyttäminen yhdewssä ubikinonin (CoQ10) kanssa on suositeltavaa koska ne tehostavat toistensa vaikutuksia.

Käyttöohje: Ota 1 kapseli päivässä.
Pakkauskoko: 60 kapselia.
Vaikuttavat aineet kapselia kohden:
PQQ (pyrroloquinoline quinone disodium salt) 20 mg.
Inuliini 130 mg.
Tuotteen nettopaino: 11 g.
Annostus: 1 kapseli/vrk.
Ravintolisä.

5903933908458
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 16 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Heti omasta varastosta

Mitä on PQQ?

Pyrrolokinoliinikinonin dinatriumsuola on punertavanruskea jauhe, jota tuottaa ei-geneettisesti muunneltu Hyphomicrobium denitrificans -bakteerikanta CK-275. PQQ:ta on myös luonnollisesti ihmisen rintamaidossa sekä fermentoidussa soijapavussa, kiivissä, papaijassa, pinaatissa, persiljassa, oolongissa, vihreässä pippurissa ja vihreässä teessä. Eläimillä tehty tutkimus on yhdistänyt riittämättömän PQQ-tason tai PQQ-puutteen heikentyneeseen immuunivasteeseen, kasvun heikkenemiseen, epänormaaliin lisääntymiskykyyn ja heikentyneeseen aineenvaihduntaan.

PQQ on voimakas antioksidantti eli se neutraloi vapaita radikaaleja. Se toimii myös kofaktorina joka mahdollistaa monien entsyymien toiminnan kehossamme katalysoimalla tiettyjä kemiallisia reaktioita. PQQ sitoutuu kehossa oleviin kinoproteiineihin ja toimii yhteistyössä niiden kanssa poistaakseen haitalliset vapaat radikaalit kehosta. Tutkimusten mukaan kinoproteiinit ovat 100 kertaa tehokkaampia kuin C-vitamiini antioksidanttina. Viimeaikaiset tutkimukset ovat myös paljastaneet, että PQQ vaikuttaa energiansiirtoon ja solujen aineenvaihduntaan lisäämällä mitokondrioiden kokonaismäärää kehossa.

PQQ:n mahdolliset terveysvaikutukset:

Mitokondrioiden biogeneesi: PQQ on saanut huomiota kyvystään edistää mitokondrioiden biogeneesiä, joka on prosessi uusien mitokondrioiden tuottamiseksi soluissa. Enemmän mitokondrioita tarkoittaa parempaa energiantuotantokykyä. Tämä voi lisätä kestävyyttä, elinvoimaa ja yleistä fyysistä suorituskykyä.

Tehostettu ATP:n tuotanto: PQQ auttaa tuottamaan adenosiinitrifosfaattia (ATP), joka on solujen primääri energianlähde. Korkeammilla ATP-tasoilla soluillasi on polttoainetta jota ne tarvitsevat toimiakseen optimaalisesti, olipa kyseessä sitten lihasten supistukset harjoituksen aikana tai kognitiivisten prosessien tehostaminen aivoissa.

Kognitiivinen toiminta: Hyvin toimivat aivot ovat riippuvaisia riittävästä energiasta ja PQQ voi tukea tätä parantamalla mitokondrioiden terveyttä. Tämä voi parantaa muistia, henkistä selkeyttä ja yleistä kognitiivista toimintaa.

Antioksidanttipuolustus: PQQ:n antioksidanttiominaisuudet suojaavat mitokondrioitasi oksidatiivisilta vaurioilta, jotka ovat yleinen syy energian vähenemiseen ja ikääntymiseen. Suojaamalla mitokondrioita PQQ auttaa ylläpitämään niiden tehokkuutta.

Pitkäikäisyys: Jotkut tutkimukset viittaavat siihen että PQQ:n vaikutus mitokondrioiden toimintaan ja oksidatiiviseen stressiin voi edistää pidempää ja terveellisempää elämää.

PQQ:n mahdolliset sivuvaikutukset

Vaikka PQQ:ta (Pyrroloquinoline Quinone) pidetään yleisesti turvallisena suositeltuina annoksina käytettynä sillä voi olla mahdollisia sivuvaikutuksia joillekin henkilöille kuten millä tahansa ravintolisällä. On tärkeää olla tietoinen näistä mahdollisista sivuvaikutuksista:

Lievät ruuansulatusvaivat, lievät allergiset reaktiot (hyvin harvinaisia), unettomuus (joillakin jos ottaa liian lähellä nukahtamisasikaa), matala verenpaine (harvinaisissa tapauksissa) sekä vuorovaikutukset lääkkeiden kanssa: PQQ voi olla vuorovaikutuksessa tiettyjen lääkkeiden, erityisesti verta ohentavien lääkkeiden, kuten varfariinin (Coumadin) kanssa.

Jos käytät reseptilääkkeitä, on tärkeää neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kuin lisäät PQQ:n lisäravinteisiisi.

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos (1 kapseli) päivässä.

Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja suositellaan. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Lapset, raskaana olevat naiset ja imettävät äidit eivät saa käyttää tuotetta. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Säilytä 15-25°C, suljetussa astiassa, kuivassa paikassa. Suojaa suoralta auringonvalolta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Inuliini, kapselin kuori (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa), PQQ (pyrrolokinoliinikinonin dinatriumsuola), paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 11 g
Annokset per astia: 60
Annoskoko: 1 kapseli

Aktiiviset aineet1 annos
PQQ (pyrrolokinoliinikinonin dinatriumsuola)20 mg
Inuliini130 mg

PQQ (Pyrroloquinoline...

25,90 € 13,90 €

Saatat pitää myös