• −40,4%
  • Säästä 40,4%
Melatoniini Keep Sleep 180 tablettia 1 mg

Melatoniini Keep Sleep 180 tablettia 1 mg

5,90 €
9,90 €

OstroVit Melatonin on ravintolisä melatoniinia sisältävinä tabletteina. Tuotetta suositellaan erityisesti ihmisille jotka kamppailevat nukahtamisen, vuorotyön, matkustamisen ja usein vaihtavien aikavyöhykkeiden kanssa.

Auttaa lyhentämään nukahtamiseen tarvittavaa aikaa
Auttaa parantamaan unen yleistä laatua
Auttaa lievittämään aikavyöhykkeen äkillisen muutoksen aiheuttamaa subjektiivista tunnetta
Voi olla anti-inflammatorisia vaikutuksia
Vaikuttaa antoksidanttina

5903246228779
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 110€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 10 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 6 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Melatoniini on tryptofaanin johdannainen. Sitä esiintyy kehossamme käpyrauhasen tuottamana hormonina. Pienempinä määrinä melatoniinia tuottaa ruoansulatusjärjestelmä, leukosyytit tai luuydin. Sitä kutsutaan unihormoniksi, koska sillä on tärkeä rooli uniajan säätelyssä sekä koko päivän kulussa. Se vastaa uneliaisuuden tunteesta sekä lämpötilan ja verenpaineen alentamisesta yön aikana.

Tärkeä ongelma on aikavyöhykkeen äkillinen muutos, niin kutsuttu "Jet-lag". Oireet johtuvat biologisen kellon häiriöstä. Biologisen kellon oikea toiminta riippuu melatoniinin ja kortisolin tuotannosta. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikavyöhykkeen äkillisen muutoksen subjektiivista tunnetta. Lisäksi melatoniini auttaa vähentämään oksidatiivista stressiä.

Laboratoriossa tutkittu laatu.

Suositeltu käyttö

Nauti 1 annos (1 tabletti) päivässä 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Hyödyllinen vaikutus syntyy kun nautitaan 1 mg melatoniinia lähellä sänkyynmenoaikaa tai 0,5 mg juuri ennen nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutaman seuraavan päivän ajan määränpäähän saapumisen jälkeen.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisää ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja suositellaan. Älä syö, jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Lapset, raskaana olevat naiset ja imettävät äidit eivät saa käyttää tuotetta. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Älä käytä ajon aikana tai koneita käytettäessä, älä käytä sitä yhdessä alkoholin tai lääkkeiden kanssa (mukaan lukien kasviperäiset lääkkeet).

Ravitsemustietoa
Ainesosat

Täyteaineet: mikrokiteinen selluloosa; tärkkelys; paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi; melatoniini.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosia), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö
Tuotteen nettopaino: 17 g
Annokset per purkki: 180
Annoskoko: 1 tabletti

Vaikuttavat aineet annosta kohti
Melatoniini 1 mg

Melatoniini Keep Sleep 180...

9,90 € 5,90 €