• −47,34%
  • Säästä 47,34%
Kurkuma + mustapippuri + inkivääri Ostrovit 90 tablettia

Kurkuma + mustapippuri + inkivääri Ostrovit 90 tablettia

8,90 €
16,90 €

Kurkuma + mustapippuri + inkivääri Ostrovit on ravintolisä tabletteina jotka sisältävät kurkumajuuriuutetta, joka on standardoitu 95 %:iin kurkuminoideja, inkiväärijuuriuutetta standardoituna 5 % gingeroleihin ja mustapippurin hedelmäuutetta standardoituna 95 % piperiiniin.

Vahva valmiste: 1 tabletti sisältää vaikuttavia aineita yhtä paljon kuin monissa muissa valmisteissa 2 tablettia joten vaikuttavien ainesosien määrään eri tuotteissa kannattaa kiinnittää huomiota.

Annoskoko: 1 tabletti. Riittoisa pakkaus kestää 90 päivää.

OstroVit kurkuma + mustapippuri + inkivääri sisältämien ainesosien mahdolliset hyödyt:

-voivat auttaa nopeuttamaan aineenvaihduntaa
-tukee  termogeneesiprosessia
-voi auttaa lievittämään nivelkipua ja jäykkyyttä
-antibakteerisia ja antiviraalisia vaikutuksia
-vaikuttavat synergestisesti täydentäen toisiaan
-toimivat antioksidantteina
-tukevat kehon ruoansulatusprosesseja

Pakkauskoko: 90 tablettia.
Aktiiviset aineet annosta kohti:
Kurkuman juuriuute 300 mg
- tässä kurkuminoideja (95%) 285 mg
Inkiväärijuuriuute 100 mg
- tässä gingeroleja (5 %) 5 mg
Mustapippurin hedelmäuute 2,1 mg
- josta piperiini (95 %) 2 mg
Tuotteen nettopaino: 86 g.
Annostus: 1 tabletti/vrk.
Ravintolisä.

5903246226911
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 12 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 4 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Kurkuma, mustapippuri ja inkivääri

Kurkuma, mustapippuri ja inkivääri ovat kolme luonnollista kasvia joita on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä lääketieteessä, erityisesti Ayurvedassa ja perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Ne sisältävät bioaktiivisia yhdisteitä (kurkuminoidit, piperiini, gingerolit), joilla uskotan olevan erilaisia terveysvaikutuksia. Alla hieman niiden potentiaalisista terveyshyödyistä.

Kurkuman (kurkuminoidit) mahdollisia terveysvaikuituksia

Kurkuman tärkein aktiivinen yhdiste kurkumiini tunnetaan voimakkaasta anti-inflammatorisesta vaikutuksestaan. Se voi auttaa vähentämään kehon tulehdusta joka liittyy kroonisiin sairauksiin, kuten niveltulehdukseen, sydänsairauksiin ja tiettyihin syöpiin. Kurkuma toimii antioksidanttina, auttaa neutraloimaan haitallisia vapaita radikaaleja ja suojelemaan soluja hapettumisvaurioilta.

Mustapippurin piperiinin läsnäolo parantaa kurkuman hyödynnettävyyttä kehossa, minkä vuoksi on tärkeää että molemmat aineet otetaan yhdessä. Kurkumaa käytetään hyvin usein tukiaineena kuivasilmäisyyden, sidekalvotulehduksen, glaukooman ja iskeemisen retinopatian hoidossa. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen että kurkuma voi auttaa vähentämään hermoston rappeutumissairauksien riskiä ja parantaa kognitiivista toimintaa.
Kurkuma voi auttaa lievittämään nivelkipua ja jäykkyyttä, erityisesti henkilöillä joilla on niveltulehdus. Kurkumalla uskotaan olevan samanlainen vaikutusmekanismi kuin ei-steroidisilla tulehduskipulääkkeillä mutta sillä on vähemmän sivuvaikutuksia.

Mustapippurin (piperiinin) ominaisuuksia

Mustapippuria on perinteisesti käytetty ruoansulatuksen parantamiseen. Se stimuloi ruoansulatusentsyymien eritystä, edistää suoliston terveyttä ja voi auttaa lievittämään ruoansulatusongelmia kuten turvotusta ja ilmavaivoja. Mustapippurin hedelmien sisältämä piperiini tehostaa termogeneesiprosessia eli lämmöntuotantoprosessia jonka aikana keho polttaa kaloreita sekä lipolyysiä adrenergisten reseptorien kautta eli rasvakudoksen hapettumista.

Mustapippuri stimuloi aistipäätteitä ruoansulatuskanavassa mikä lisää mahanesteen eritystä joka auttaa parantamaan ruoansulatusta. Mustapippuri edistää myös joidenkin vitamiinien ja kivennäisaineiden imeytymistä, mm. seleeniä, B-vitamiineja ja beetakaroteenia. Lisäksi se helpottaa ubikinonin, resveratrolin ja kurkumiinin imeytymistä. Mustapippuri voi myös lisätä joidenkin lääkkeiden imeytymistä. Mustapippurilla on antioksidanttisia ominaisuuksia jotka voivat auttaa suojaamaan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Inkiväärin (gingerolit) hyötyjä

Inkivääri on kaikkialla maailmassa laajalti tunnettu mauste joka sisältää useita antiviraalisesti vaikuttavia ainesosia minkä vuoksi inkivääriä on käytetty jo vuosia yhtenä kotikeinona vilustumisen ja infektioiden hoitoon. Inkiväärillä on myös desinfioivia ominaisuuksia. Inkiväärin voimakasta lämmittävää vaikutusta voidaan käyttää jäähdyttämään kehoa. Inkivääriä on käytetty pitkään pahoinvoinnin ja oksentelun lievittämiseen, erityisesti matkapahoinvointiin, raskauden aikaiseen aamupahoinvointiin ja kemoterapian aiheuttamaan pahoinvointiin. Se voi myös auttaa ruoansulatusta ja lievittää ruoansulatusvaivoja.

Inkivääri sisältää gingeroleiksi kutsuttuja yhdisteitä, joilla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja jotka voivat auttaa vähentämään tulehdusta kehossa. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että inkiväärillä voi olla kipua lievittäviä ominaisuuksia, erityisesti henkilöillä, joilla on nivelrikko tai lihaskipuja.
Inkiväärillä on immuunijärjestelmää vahvistavia ominaisuuksia, mikä saattaa vähentää infektioiden riskiä.
Inkivääri sisältää antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan oksidatiivista stressiä ja suojaavat soluja vaurioilta.

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos (1 tabletti) päivässä. Tuote on tarkoitettu aikuisille.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvaajana. Suositeltavat ovat tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Lapset, raskaana olevat tai imettävät naiset eivät saa ottaa tuotetta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; kurkuma juurakkouute (Curcuma longa L.) standardoitu 95 %:iin kurkuminoideja, tärkkelys, inkiväärijuuriuute (Zingiber officinale Rosc.) standardoitu 5 %:iin gingeroleja, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi; mustapippurin hedelmäuute (Piper nigrum L.), joka on standardoitu 95 % piperiinistä.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, selleriä, sinappia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 86 g
Annokset: 90
Annoskoko: 1 tabletti
Vaikuttavat aineet annosta kohti:
Kurkuman juuriuute 300 mg
- tässä kurkuminoideja (95%) 285 mg
Inkiväärijuuriuute 100 mg
- tässä gingeroleja (5 %) 5 mg
Mustapippurin hedelmäuute 2,1 mg
- josta piperiini (95 %) 2 mg

Onko sinulla kokemuksia tästä tuotteesta? Jos, niin lähetä meille arvostelu!

Kurkuma + mustapippuri +...

16,90 € 8,90 €