KSM-66 Ashwagandha OstroVit 120 tablettia

  KSM-66 Ashwagandha OstroVit 120 tablettia

  15,90 €

  KSM-66 Ashwagandha OstroVit on innovatiivinen ravintolisä vegaanisina tabletteina.

  Tämä korkealaatuinen tuote sisältää patentoitua KSM-66 Withania somnifera -juuriuutetta.

  KSM-66 valmisteen korkea biologinen hyötysuhde ja tehokkuus on vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa.

  Valitse tämä tuote jos haluat Ashwagandha -juuriuutteen hyödyt tiivistettynä ehkä markkinoiden arvostetuimpaan valmisteeseen.

  KSM-66 Ashwagandha -juuriuutetta on tutkittu mm. seuraavien asioiden suhteen:

  - väsymys
  - muisti ja keskittymiskyky
  - sydän- ja hengitystoiminnot
  - lihasvoima ja palautuminen
  - antioksidanttivaikutus
  - miesten ja naisten seksuaaliterveys

  Huomaa: 1 tabletti sisältää 100 mg enemmän ashwagandha-juuriuutetta kuin vastaavat KSM-66 valmisteet yleensä.

  Käyttöohje: Ota 1⁄2 tablettia päivässä.
  Pakkauskoko: 120 tablettia.
  Annoksia: 240.
  Vaikuttavat aineet kapselia kohden:
  Ashwagandha-juuriuute KSM-66, annosta kohti 200 mg, 1 tabletti 400 mg
  - josta withanolideja (5 %) annosta kohti 10 mg, 1 tabletti 20 mg
  Tuotteen nettopaino: 80 g.
  Annostus: 1⁄2 tablettia/vrk.
  Ravintolisä. Vegaaninen.

  5903933906034
  OstroVit

  Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
  Ilmaiset toimitukset yli 110€ tilauksiin.
  Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
  Vähimmäistilausraja 10 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
  Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
  Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

  Pidä kiirettä! Vain 11 tuote(tta) jäljellä varastossa!
  Heti omasta varastosta

  Mitä on ashwagandha KSM-66?

  KSM-66 on erityinen ja standardoitu ashwagandhan (Withania somnifera) uute, kun taas "normaali" ashwagandha tarkoittaa tyypillisesti kasvin koko tai jauhettua juuria. Tärkeimmät erot KSM-66:n ja muiden uutteiden välillä liittyvät uuttoprosessiin, koostumukseen ja standardointiin. Tässä on erittely näistä eroista:

  Uuttoprosessi: KSM-66 ashwagandha valmistetaan ainutlaatuisella ja patentoidulla uuttoprosessilla jonka on kehittänyt Ixoreal Biomed joka omistaa tämän uutteen patentin. Prosessissa käytetään vain ashwagandha-kasvin juuria, joiden uskotaan sisältävän korkeimman pitoisuuden biologisesti aktiivisia yhdisteitä. Toisaalta perinteiset ashwagandha-yrttiuutteet voivat uuttoprosessissa hyödyntää kasvin eri osia, mukaan lukien lehdet ja varret.

  Koostumus: KSM-66-uute on standardoitu sisältämään tiettyjä määriä withanolideja, bioaktiivisia yhdisteitä, joita löytyy ashwagandhasta ja jotka vastaavat monista sen terveyshyödyistä. Withanolidien uskotaan olevan vastuussa ashwagandhan adaptogeenisistä ominaisuuksista ja muista terapeuttisista vaikutuksista. KSM-66:n standardointi varmistaa että jokainen uute-erä sisältää tasaisen määrän näitä hyödyllisiä yhdisteitä mikä helpottaa annostelua ja kliinisissä kokeissa tutkimista.

  Puhtaus ja laatu: KSM-66 ashwagandha tunnetaan korkeasta puhtaudestaan ja laadustaan koska se on valmistettu prosessilla, joka minimoi perinteisissä ashwagandha-lisäaineissa esiintyvien ei-toivottujen komponenttien esiintymisen. Tämä varmistaa että uutteessa ei ole epäpuhtauksia ja että tuote on johdonmukaisempi ja luotettavampi.

  Tutkimus ja tieteellinen tuki: KSM-66 ashwagandha on ollut useiden kliinisten tutkimusten ja tieteellisten tutkimusten kohteena, mikä on osoittanut sen mahdollisia terveysvaikutuksia. Sen standardoitu koostumus antaa tutkijoille mahdollisuuden tutkia sen vaikutuksia tarkemmin ja vertailla eri tutkimusten tuloksia. Vaikka perinteistä ashwagandhaa on myös tutkittu, standardoinnin puute voi joskus tehdä suorien vertailujen tekemisen eri tutkimusten välillä haastavaksi.

  Ashwagandha KSM-66:n terveysvaikutusten tutkimus

  KSM-66 ashwagandha -uutteen tutkimus on tutkinut useita mahdollisia terveyshyötyjä. Joitakin parhaiten tutkittuja ja lupaavimpia kiinnostuksen kohteita ovat:

  Stressin ja ahdistuksen vähentäminen: KSM-66:ta on tutkittu sen adaptogeenisten ominaisuuksien vuoksi jotka voivat auttaa kehoa selviytymään stressistä. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että ashwagandha KSM-66  voi alentaa kortisolitasoja (stressiin liittyvä hormoni) ja auttaa lievittämään ahdistuneisuuden ja stressiin liittyvien häiriöiden oireita.

  Kognitiivinen toiminta ja muisti: Tutkijat ovat tutkineet ashwagandha KSM-66:n vaikutuksia kognitiiviseen toimintaan, muistiin ja huomiokykyyn. Se on yhdistetty parantuneeseen kognitiiviseen suorituskykyyn ja voi tukea muistin säilyttämistä ja oppimiskykyä.

  Mielialan parantaminen: Jotkut tutkimukset osoittavat, että KSM-66:lla voi olla mielialaa kohottavia vaikutuksia mikä saattaa auttaa parantamaan mielialaa ja yleistä emotionaalista hyvinvointia.

  Immuunijärjestelmän tuki: Ashwagandha KSM-66:lla on havaittu olevan immunomoduloivia ominaisuuksia eli että se voi säädellä ja tasapainottaa immuunijärjestelmää mikä mahdollisesti tukee immuunijärjestelmän yleistä toimintaa.

  Tulehdusta ehkäisevät vaikutukset: KSM-66:n withanolidit ja muut bioaktiiviset yhdisteet ovat osoittaneet prekliinisissä tutkimuksissa tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia joilla voi olla vaikutuksia tulehduksen ja siihen liittyvien terveysongelmien vähentämiseen.

  Fyysinen suorituskyky ja lihasvoima: Ashwagandha KSM-66:n mahdollisia hyötyjä fyysiseen suorituskykyyn, kestävyyteen ja lihasvoimaan on tutkittu. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että se voi parantaa suorituskykyä ja palautumista harjoituksista.

  Hormonaalinen tasapaino: On olemassa näyttöä siitä että KSM-66:lla voi olla myönteisiä vaikutuksia hormonitasapainoon, erityisesti kilpirauhashormonien suhteen.

  Seksuaaliterveys: KSM-66:n tutkimukset viittaavat siihen, että sillä voi olla myönteisiä vaikutuksia miesten seksuaaliterveyteen, mukaan lukien parempi siemennesteen laatu ja lisääntymisterveys.

  Antioksidanttiset ominaisuudet: Ashwagandha KSM-66 on osoittanut antioksidanttiaktiivisuutta, mikä auttaa kehoa torjumaan oksidatiivista stressiä ja vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita.

  Ashwagandhan mahdolliset sivuvaikutukset

  Vaikka Ashwagandhaa pidetään yleisesti turvallisena suositeltuina annoksina käytettynä sillä voi olla mahdollisia sivuvaikutuksia joillekin henkilöille kuten millä tahansa ravintolisällä. On tärkeää olla tietoinen näistä mahdollisista sivuvaikutuksista:

  Ruoansulatusongelmat: Jotkut henkilöt voivat kokea maha-suolikanavan epämukavuutta, kuten vatsavaivoja, ripulia tai pahoinvointia, kun he käyttävät ashwagandha-lisäravinteita. Tämän riskin minimoimiseksi on suositeltavaa ottaa ashwagandha ruoan kanssa.
  Uneliaisuus: Ashwagandha tunnetaan rauhoittavista ja rauhoittavista vaikutuksistaan, jotka voivat johtaa joidenkin ihmisten kohdalla uneliaisuuteen. Tämä on erityisen tärkeää, jos ajaa autoa tai käyttää raskaita koneita lisäravinteen ottamisen jälkeen.
  Vuorovaikutus lääkkeiden kanssa: Ashwagandha voi olla vuorovaikutuksessa tiettyjen lääkkeiden kanssa, kuten kilpirauhasen vajaatoimintaan, diabetekseen tai verenpaineeseen määrättyjen lääkkeiden kanssa. Henkilöiden, jotka käyttävät tällaisia lääkkeitä, tulee neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen ashwagandhan käyttöä.
  Allergiset reaktiot: Vaikka ne ovat harvinaisia, jotkut ihmiset voivat olla allergisia ashwagandhalle. Allergisen reaktion merkkejä voivat olla kutina, ihottuma, turvotus tai hengitysvaikeudet. Jos allergisia oireita ilmenee lopeta käyttö.
  Hormonaaliset vaikutukset: Ashwagandha voi vaikuttaa hormonitasapainoon, erityisesti kilpirauhashormoneihin. Ihmisten, joilla on kilpirauhasen toimintahäiriöitä, tulee olla varovaisia ja neuvoteltava terveydenhuollon tarjoajan kanssa ennen ashwagandhan käyttöä.
  Verensokeritasot: Ashwagandha voi alentaa verensokeritasoja, mikä voi olla ongelmallista diabeetikoille. Verensokeritasojen säännöllinen seuranta on välttämätöntä diabeetikoille jotka käyttävät tätä ravintolisää.

  Suositeltu käyttö

  Ota 1 annos (1⁄2 tablettia) päivässä. Tuote on tarkoitettu aikuisille.

  Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvaajana. Suositeltavat ovat tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Tuotetta ei tule käyttää rauhoittavien lääkkeiden, unilääkkeiden, epilepsialääkkeiden ja lasten, raskaana olevien naisten ja imetyksen aikana. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

  Ravitsemustietoa

  Ainesosat

  Ashwagandha-juuriuute (Withania somnifera L. Dunal) - KSM-66 Ashwagandha® standardoitu 5 %:lle withanolideille, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; tärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi.

  Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan myös laktoosia), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

  Ravintosisältö

  Tuotteen nettopaino: 80 g
  Annoksia: 240
  Annoskoko: 1⁄2 tablettia
  Vaikuttavat aineet:
  Ashwagandha-juuriuute KSM-66, annosta kohti 200 mg, 1 tabletti 400 mg
  - josta withanolideja (5 %) annosta kohti 10 mg, 1 tabletti 20 mg

  KSM-66 Ashwagandha OstroVit...

  15,90 €

  Saatat pitää myös