• −52,63%
  • Säästä 52,63%

Kollageeni + hyaluronihappo + C-vitamiini hydrolysoitu / peptidit 120 kapselia

9,90 €
20,90 €

Kollageeni + hyaluronihappo + C-vitamiini hydrolysoitu / peptidit 120 kapselia on yksi vahvimmista ja tehokkaimmista kollageenivalmisteista markkinoilla. Yksi kapseli sisältää peräti 550mg korkealaatuisia kalakollageenipeptidejä. Tuote on luotu kaikille ihon kauniista ja terveellisestä ulkonäöstä välittäville sekä urheilua harrastaville.

Kollageeni + hyaluronihappo + C-vitamiini  ravintolisä on hyödyllinen urheiluvammojen tai intensiivisen fyysisen rasituksen jälkeen sekä vaurioituneiden nivelten elvyttämiseen.

Kollageenin oikea synteesi edellyttää C-vitamiinin läsnäoloa. Lisäksi tuotteen sisältämä hyaluronihappo toimii synergistisesti kollageenin kanssa parantaen olennaisesti sen tehokkuutta ihon regeneraatiossa.

Huomaa, tämä laadukas ja edullinen tuote on vahva kollageeni joka sisältää jopa yli tuplaten hydrolysoitua kalakollageenia (tyyppi I) verrattuna joihinkin muihin vastaaviin kollageeni + hyaluronihappo + C-vitamiini kapseli valmisteisiin! Näkyvien tulosten aikaansaamiseksi tarvitaan merkityksellinen määrä kollageenia.

5903246227666
Heti omasta varastosta

Kollageeni on yksi tärkeimmistä ihmiskehon proteiineista. Sitä esiintyy lähes kaikissa ihmisen kudoksissa. Se on perusrakennuselementti muun muassa iholle, jänteille, luille, nivelille, silmän sarveiskalvolle. Kollageeni vastaa nivelnesteen tuotannosta, ruston kimmoisuudesta ja kovuudesta, ihon kosteuttamisesta ja kunnollisesta ihon uusiutumisesta. Se vaikuttaa sidekudoksen koheesioon, lujuuteen ja elastisuuteen. Sillä on myös ainutlaatuinen kyky sitoa vettä minkä ansiosta iho säilyttää oikean kiinteyden, kimmoisuuden ja kireyden.

Noin 26 vuoden iän jälkeen kollageenikuitujen määrä vähenee luonnollisesti ja elimistö menettää kyvyn rakentaa niitä uudelleen. Lisääntynyt fyysinen aktiivisuus tehostaa lisäksi kollageenin hajoamisprosessia, minkä vuoksi sen täydentäminen intensiivisen harjoittelun ja harjoittelun aikana on erittäin tärkeää. Kollageenin puute voi aiheuttaa liikehäiriöitä, nivelten jäykkyyttä ja selkäkipuja, ryppyjä, selluliittia, ihon kosteuden ja kiinteyden vähenemistä. Monet ovat saanet apua ja hyviä kokemuksia kollageenista esimerkiksi nivelongelmiin ja ihon hyvinvointiin. Hydrolysoitu kollageeni lisäravinteena on paras tapa ehkäistä kollageenin puutteen aiheuttamia ongelmia iholle, nivelille ja sidekudoksille, unohtamatta tietenkään hyviä elintapoja, terveellistä ravintoa ja liikuntaa. Yleisesti saatavilla olevaa kollageenia on useissa muodoissa, jotka eroavat pääasiassa biologisessa hyötysuhteessa. Kollageeneista paras ja tehokkain tyyppi on kalakollageeni tyyppi I, jonka nauttiminen yhdessä C-vitamiinin ja hyaluronihapon kanssa parantaa imeytymistä ja varmistaa ihon paremman kosteutuksen. Kollageeni + hyaluronihappo + C-vitamiini hydrolysoitu / peptidit 120 kapselia on vahva kollageeni joka sisältää juuri tätä iholle ja nivelille parasta kollageenimuotoa.

Hyaluronihappo yhdistetään meihin useimmiten vartalonhoitokosmetiikan ainesosana, nuorentavassa kosmetiikassa ja ikääntymistä ehkäisevänä aineena. Hyaluronihappo voi ominaisuuksiensa ansiosta lisätä ihon kimmoisuutta, mikä voi suojata meitä ei-toivotuilta venytysmerkeiltä, mikä pilaa vartalomme visuaalisen vaikutelman. Suun kautta annettava hyaluronihappolisä nostaa sen tasoa ihossamme, minkä ansiosta se voi nopeuttaa palautumista vammojen, viiltojen, hankausten tai pehmytkudosvaurioiden jälkeen. Yksi hyaluronihapon hyödyllisimmistä eduista sen lisäyksen aikana on positiivinen vaikutus luiden, nivelten ja sidekudoksen toimintaan. Kehossamme on runsaasti hyaluronihappoa aivan liike-elinten ympärillä. Täydennyksellä on selkeitä etuja jokaiselle joka harjoittelee kovaa, juoksee ja yrittää elää aktiivisesti joka päivä. Jos olet yksi niistä ihmisistä, pidä huolta luistasi ja nivelistäsi lisäämällä hyaluronihappoa.

C-vitamiini on nimensä mukaisesti välttämätön orgaaninen kemikaali. Se on ihmisen ruokavaliossa oleva eksogeeninen ravintoaine, joka on pääasiallisesti vastuussa sidekudoksen ja luiden asianmukaisesta toiminnasta. Sen biologisesti aktiivinen muoto - C-vitamiini, toimii pelkistimenä ja koentsyyminä useissa ihmiskehon aineenvaihduntareiteissä. C-vitamiinia pidetään yhtenä tärkeimmistä antioksidanteista. Tuotteen sisältämä C-vitamiini edistää kollageenin asianmukaista tuotantoa ruston, ikenien, ihon ja hampaiden asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi.

Pyri nauttimaan kollageeni mahdollisimman erillään muusta ruokailusta (väh. tunti) parhaan imeytyvyyden aikaansaamiseksi.

Yhteenveto tuotteen ominaisuuksista


     Kollageeni vahvistaa kollageenikuitujen synteesiä
     Kollageeni vahvistaa luita ja niveliä
     Kollageeni säilyttää oikean kiinteyden, kimmoisuuden ja ihon sävyn
     Kollageeni estää ryppyjen ja selluliitin muodostumista
     Hyaluronihappo toimii rakennusaineena ja täyttää solujen väliset tilat
     Hyaluronihappo voi osaltaan hidastaa ihon ikääntymistä
     Hyaluronihappo voi edistää nivelten, luiden ja sidekudosten oikeaa toimintaa

Ainesosat

Kalakollageenipeptidit, hydrolysoidut, hyaluronihappo (natriumhyaluronaatti), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), pinnoitekoostumus (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Tuote on valmistettu tehtaassa jossa käsitellään maitoa, soijaa, pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, kananmunia, äyriäisiä sekä kalaa.

Ravintosisältö

Aktiiviset ainesosatAnnosta kohti% RI*
Kalakollageeni2200 mg-
Hyaluronihappo (natriumhyaluronaatti)120 mg-
C vitamiini80 mg100

 

Kollageeni + hyaluronihappo...

20,90 € 9,90 €

Saatat pitää myös