• −28,11%
  • Säästä 28,11%
Karnosiini VEGE 60 kapselia

Karnosiini VEGE 60 kapselia

17,90 €
24,90 €

Karnosiini VEGE 60 kapselia on laadukas ravintolisä joka sisältää pelkästään L-karnosiinia. L-karnosiini toimii antioksidanttina, parantaa lihasten suorituskykyä, voi suojata aivosoluja ja edistää haavan paranemista. L-karnosiinilisäravinteita käytetään usein urheilijoiden ja ikääntyvien ihmisten keskuudessa terveyden ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Käyttöohje: Ota 1 kapseli päivässä.
Pakkauskoko: 60 kapselia.
Vaikuttavat aineet kapselia kohden:
L-karnosiini: 370 mg.
Tuotteen nettopaino: 27 g.
Annostus: 1 kapseli/vrk.
Ravintolisä. Vegaaninen

5903933906119

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 110€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 10 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 6 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Mitä on karnosiini?

L-karnosiini on dipeptidi eli kahden aminohapon, beta-alaniinin ja histidiinin, muodostama yhdiste joka esiintyy luonnollisesti ihmiskehossa. Sitä löytyy erityisesti lihaksista ja aivoista. Lisäravinteena L-karnosiini on yleisesti ottaen turvallinen ja sen on osoitettu tarjoavan useita mahdollisia terveysvaikutuksia.

Joitakin L-karnosiinin ominaisuuksia ja mahdollisia hyötyjä:

Antioksidanttivaikutus: L-karnosiini toimii tehokkaana antioksidanttina, mikä tarkoittaa, että se auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja ja suojaa siten soluja hapettumisstressiltä. Tämä voi auttaa hidastamaan ikääntymisprosesseja ja suojaamaan soluja vaurioilta.

Lihasten suorituskyvyn parantaminen: L-karnosiini voi auttaa parantamaan lihasten suorituskykyä lisäämällä lihasten puskurointikykyä mikä voi viivästyttää lihasväsymystä ja parantaa kestävyyttä intensiivisissä harjoituksissa.

Neuroprotektiiviset vaikutukset: Tutkimukset ovat osoittaneet, että L-karnosiinilla voi olla neuroprotektiivisia vaikutuksia, mikä tarkoittaa, että se voi suojata aivosoluja erilaisilta vaurioilta ja edistää aivojen terveyttä.

Mahdollinen diabeteksen hallinta: Joissakin tutkimuksissa on ehdotettu, että L-karnosiinilla voi olla hyödyllisiä vaikutuksia verensokerin hallintaan ja insuliiniherkkyyteen, mikä voi olla hyödyllistä diabeteksen hoidossa.

Haavan paranemisen tukeminen: L-karnosiinin on havaittu edistävän haavan paranemista lisäämällä kollageenin muodostumista ja parantamalla haavojen infektionkestävyyttä.

On kuitenkin tärkeää huomata että vaikka L-karnosiinilla voi olla useita mahdollisia terveyshyötyjä, lisätutkimuksia tarvitaan paremman ymmärryksen saamiseksi sen tehokkuudesta eri käyttötarkoituksissa. Lisäksi yksilölliset erot voivat vaikuttaa siihen, miten ihmiset reagoivat L-karnosiinilisäravinteisiin, ja on aina suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa ennen uuden lisäravinteen ottamista osaksi päivittäistä rutiinia, erityisesti jos henkilöllä on taustallaan terveysongelmia tai käytössä on lääkkeitä.

Suositeltu käyttö

Nauti 1 annos (1 kapseli) päivässä.

Älä ylitä suositeltua päivittäistä kulutusta. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja suositellaan. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Lapset, raskaana olevat naiset ja imettävät äidit eivät saa käyttää tuotetta. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Säilytä 15-25°C, suljetussa astiassa, kuivassa paikassa. Suojaa suoralta auringonvalolta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

L-karnosiini, kapselin kuori (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 27 g
Annosten määrä pakkauksessa: 60
Annoskoko: 1 kapseli
Vaikuttavat aineet per 1 annos (1 kapseli)
L-karnosiini 370 mg

Karnosiini VEGE 60 kapselia

24,90 € 17,90 €