• −31,01%
  • Säästä 31,01%
Helokkiöljy - E-vitamiini 1000 mg 60 kapselia

Helokkiöljy - E-vitamiini 1000 mg 60 kapselia

8,90 €
12,90 €

Helokkiöljy - E-vitamiini 1000 mg on ravintolisä jonka sisältämä helokkiöljy on gammalinoleenihapon ja E-vitamiinin lähde.

Tuote on tarkoitettu ihmisille jotka haluavat täydentää päivittäistä ruokavaliotaan helposti nieltävissä kapseleissa olevan helokkiöljyn arvokkailla ainesosilla.

Helokkiöljyä on tutkittu erityisesti sen vaikutuksista ihon terveyteen ja hormonaalisen tasapainon ylläpitämiseen.

Helokkiöljyn GLA voi tukea ihosi kauneutta parantamalla sen kosteustasapainoa ja vastustuskykyä!

Käyttöohje: Ota 1 kapseli päivässä.
Pakkauskoko: 60 annosta (kapselia).
Helokkiöljy 1000 mg sisältäen:
- linolihappo (LA) 700 mg.
- gamma-linoleenihappo (GLA) 90 mg.
E-vitamiini 20 mg.
Tuotteen nettopaino: 79 g.
Ravintolisä.

5903933903279

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 110€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 10 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 8 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Mitä on helokkiöljy?

Helokkiöljy on Oenothera L. -perheeseen kuuluvista kasveista valmistettua öljyä. Useimmiten Pohjois-Amerikasta peräisin olevista helokkibiennaalin siemenistä joita tällä hetkellä löytyy myös Euroopasta. Helokkiöljy erottuu välttämättömien rasvahappojen runsaudesta. Erityisesti se sisältää linolihappoa (LA) ja gamma-linoleenihappoa (GLA), eli monityydyttymättömien omega-6-happojen ryhmään kuuluvia yhdisteitä. Koska ihmiskeho ei pysty luontaisesti syntetisoimaan näitä aineita niitä kannattaa toimittaa elimistöön päivittäisen ruokavalion mukana tai ravintolisien muodossa.

Tuotteen sisältämä E-vitamiini on ryhmä orgaanisia kemiallisia yhdisteitä jotka luokitellaan rasvaliukoisiksi vitamiineiksi. Se on yhdiste, joka varastoituu ihmiskehossa ensisijaisesti rasvakudokseen sekä lisämunuaisiin. Ruokavalion E-vitamiinin lähteitä ovat kasviöljyt, mm. oliiviöljy ja auringonkukkaöljy sekä pähkinät ja viljansiementen alkiot.

Helokkiöljyn hyötyjä elimistölle

Ihon terveys: GLA voi auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja vähentämään tulehdusta. Sitä on käytetty ihosairauksien, kuten atooppisen ihottuman, hoidossa.

Hormonaalinen tasapaino: GLA voi auttaa säätämään hormonaalista tasapainoa ja lieventämään PMS-oireita (esimerkiksi kuukautiskipuja) joillakin naisilla.

Tulehdusreaktioiden tukeminen: Omega-6-rasvahapot, kuten GLA, voivat auttaa vähentämään tulehdusta elimistössä, mikä voi oll hyödyllistä tietyissä tulehduksellisissa sairauksissa.

Verenkierto: Joissakin tutkimuksissa on ehdotettu, että GLA voi parantaa verenkiertoa ja verisuonten terveyttä.

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos (1 kapseli) päivässä riittävän veden kera.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Suositeltavat ovat tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Älä niele, jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Lapset, raskaana olevat tai imettävät naiset eivät saa ottaa tuotetta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Katso pakkauksen alaosa. Säilytä tämä pakkaus tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa, lämpötilassa 15-25°C. Suojaa suoralta auringonvalolta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Helokkiöljy, joka sisältää 70 % linolihappoa (LA) ja 9 % gamma-linoleenihappoa (GLA), kuorikomponentteja (gelatiini, kosteuttava aine: glyseroli, puhdistettu vesi), DL-alfa-tokoferoliasetaatti (E-vitamiini).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 79 g
Annosten määrä pakkauksessa: 60
Annoskoko: 1 kapseli

*RI - Saannin vertailuarvo

Aktiiviset aineetAnnosta kohti% RI*
Helokkiöljy, sisältäen:1000 mg-
- linolihappo (LA)700 mg-
- gamma-linoleenihappo (GLA)90 mg-
Vitamin E20 mg167%

Helokkiöljy - E-vitamiini...

12,90 € 8,90 €