• −46,51%
  • Säästä 46,51%
OstroVit Gotu Kola VEGE 90 kapselia

Gotu Kola (Pennywort) VEGE 90 kapselia

6,90 €
12,90 €

KOGNITIIVISTEN TOIMINTOJEN TUKI - OstroVit Gotu Kola VEGE -kapseleita suositellaan henkisen rasituksen alaisena työskenteleville tai vielä opiskeleville. Helppo tiedon hankkiminen, parempi muisti ja nopeammat assosiaatiot ovat vain osa vaikutuksista, jotka voit saavuttaa OstroVit Gotu Kola VEGE:n ansiosta.

TERVEYSVAIKUTUKSET - Gotu Kolalla on positiivinen vaikutus useisiin sisäelimiin ja järjestelmiin, mukaan lukien ruoansulatus- ja verenkiertoelimistöön.

HELPPO ANNOSTUS - Jokainen standardoitu kapseli sisältää 40 mg triterpeenejä, mikä on aikuisten päivittäinen annos aasialaista pennywort-uutetta. OstroVit-ravintolisän ansiosta sinun ei tarvitse käyttää vaikeasti annosteltavia Gotu Kola -öljyjä.

LUONNOLLINEN KOOSTUMUS - Sekä uute että kapselin kuori on valmistettu yksinomaan luonnollisista ainesosista, joten voit ottaa tämän ravintolisän vaikka noudattaisit kasvis- tai vegaaniruokavaliota.

5903246229110
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 12 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 6 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

OstroVit Gotu Kola VEGE on 100 % vegaaninen adaptogeeni, jolla on monipuoliset vaikutukset. Gotu kola eli aasialainen pennywort-uute on Keski-Aasiassa tuhansia vuosia käytetty kasviraaka-aine.

Ainesosat

Intialainen pennywort-uute (Centella asiatica (L.) Urb.), joka on standardoitu 2 % asiatikosideille, 6 % madekassosideille, 2 % asiatikosideille B, pinnoitekoostumus (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Tuotteet voivat sisältää pieniä määriä maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, kauraa, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 41 g

Annokset per astia: 90

Annoskoko: 1 kapseli

Gotu Kola (Pennywort) VEGE...

12,90 € 6,90 €