• −40,27%
  • Säästä 40,27%
Glukosamiini + MSM + kondroitiini 90 tablettia

Glukosamiini + MSM + kondroitiini 90 tablettia (nivelille)

8,90 €
14,90 €

Glukosamiini + MSM + kondroitiini 90 tablettia on päivittäistä ruokavaliota täydentävä ravintolisä kolmella tunnetulla ja tehokkaalla ainesosalla joiden tehtävänä on pitää nivelet hyvässä kunnossa.

Tuotteen sisältämiä hyötyjä voivat olla mm. seuraavat:

-auttaa vahvistamaan niveliä, jänteitä, rustoja ja nivelsiteitä
-osallistuu vammoista toipumiseen
-toimii päivittäisenä nivelsuojana
-sopii erityisesti iäkkäämmille sekä urheilijoille ja muille niveliä rasittavaa urheilua harrastaville
-auttaa parantamaan hiusten, kynsien ja ihon tilaa

5902232619195
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 12 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 4 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Glukosamiini + MSM + kondroitiini 90 tablettia voi auttaa estämään nivelemme muodostavien sidekudosten hajoamista ja mahdollistaa niiden liikkumisen sujuvasti ja kivuttomasti. Useat elämämme osa-alueet voivat heikentää nivelten terveyttä, mukaan lukien erilaiset urheiluvammat liittyen vaikkapa intensiiviseen voima- tai kestävyysharjoitteluun.Kun nivelten terveys heikkenee, liikkuvuutemme ja joustavuutemme kärsivät ja niveliin liittyviä ongelmia kuten niveltulehdusta voi ilmaantua. Glukosamiini + MSM + kondroitiini lisäravinteen käyttäminen voi auttaa sinut pitämään itsesi virkeänä ja aktiivisena pidempään ja nauttimaan vapaan liikkumisen tuomasta elämänilosta.

Glukosamiini

Glukosamiini on luonnollinen yhdiste, jota löytyy terveestä rustosta, sidekudoksesta joka pehmentää niveliä. Se on yleensä peräisin äyriäisten kuorista tai valmistettu synteettisesti. Lisääntyneen fyysisen rasituksen, suuremman nivelkuormituksen, ylipainon ja vanhuuden aikana elimistö tuottaa vähemmän glukosamiinia kuin se tarvitsee. Tämän aineen puute tarkoittaa, että nivelet eivät tee tehtäväänsä kunnolla. Glukosamiinin uskotaan tukevan nivelten terveyttä edistämällä ruston muodostumista ja korjaamista. Se voi auttaa vähentämään nivelkipua, jäykkyyttä ja parantamaan nivelten liikkuvuutta, erityisesti henkilöillä, joilla on nivelrikko. Glukosamiinilla voi olla myös tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia mikä voi auttaa vähentämään nivelten tulehdusta ja lievittämään niveltulehdukseen liittyviä oireita.

Metyylisulfonyylimetaani

MSM on orgaaninen rikkiyhdiste jota löytyy erilaisista kasveista ja eläimistä. Kuten glukosamiinia, myös sitä suositellaan usein nivelongelmiin. Lisäksi tämä rikki osallistuu myös kollageenin ja keratiinin synteesiin. Nämä aineet ovat välttämättömiä vahvojen ja terveiden hiusten, ihon ja kynsien ylläpitämiseksi. MSM:llä uskotaan olevan myös antioksidanttisia ominaisuuksia jotka voivat auttaa suojaamaan oksidatiiviselta stressiltä joka voi edistää nivelvaurioita. MSM:llä voi olla myös anti-inflammatorisia vaikutuksia mikä saattaa vähentää tulehdusta nivelissä.

Kondroitiini

Kondroitiini on kemiallinen yhdiste, joka kuuluu mukopolysakkarideihin. Se koostuu glukuronihapon ja N-asetyyligalaktosamiinin osista. Tämä aine on endogeeninen, joten kehomme tuottaa sitä. Sen pääasiallinen esiintymispaikka on nivelrusto. Kondroitiini sulfaatin muodossa on tehokkain. Tämä yhdiste on erittäin tärkeä koska se on mukana poistamassa nivelpintojen välistä kitkaa. Lisäksi kondroitiini tukee luonnollisesti nivelnesteen tuotantoa joka on vastuussa nivelten asianmukaisesta toiminnasta. Tämän ansiosta niiden rakenne ei vaurioidu ja liikeradat pysyvät normaalina. Kondroitiinilla on ehdotettu olevan myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa vähentämään niveltulehdusta ja lievittämään siihen liittyviä oireita. Kondroitiinin uskotaan suojaavan rustoa entsyymeiltä, jotka hajottavat sitä, mikä saattaa hidastaa nivelvaurioiden etenemistä.

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos (2 tablettia) päivässä, mieluiten aamulla.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisää ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja suositellaan. Älä syö, jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Lapset, raskaana olevat naiset ja imettävät äidit eivät saa käyttää tuotetta. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Glukosamiinisulfaatti 2KCL (äyriäiset), metyylisulfonyylimetaani, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; tärkkelys, kondroitiinisulfaatti, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosia), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, kananmunia, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 128 g
Annoksia: 45
Annoskoko: 2 tablettia
Vaikuttavat aineet annosta kohden
Glukosamiinisulfaatti 1000 mg
- sisältäen glukosamiinia 590 mg
Metyylisulfonyylimetaani 600 mg
Kondroitiinisulfaatti 400 mg
- Sisältää kondroitiinia 360 mg

Glukosamiini + MSM +...

14,90 € 8,90 €

Saatat pitää myös