• −40,4%
  • Säästä 40,4%
Elektrolyytit - Electrolyte 90 tablettia

Elektrolyytit - Electrolyte 90 tablettia

5,90 €
9,90 €

Elektrolyytit - Electrolyte 90 on ravintolisä joka sisältää viisi eri elektrolyyttiä. Tuote on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat alttiina näiden arvokkaiden aktiivisten ainesosien häviämiselle. Treenaatko kovaa tai yritätkö laihduttaa? Esimerkiksi silloin voisi olla hyödyllistä kokeilla tätä ravintolisää.

Elektrolyytit - Electrolyte 90 tablettia sisältämien ainesosien ominaisuudet:

-hyödyllinen vaikutus kehon vesi- ja elektrolyyttitasapainoon
-tukee toipumista intensiivisestä harjoituksesta, oksentelusta tai ripulista
-elektrolyyteillä on merkittävä rooli energian varastoinnissa lihassoluissa
-voi auttaa vähentämään väsymystä ja tukea kognitiivisia toimintoja
-voi estää tai vähentää  tuskallisia llihaskramppeja.

5903933908236
OstroVit

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 12 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Heti omasta varastosta

Elektrolyytit ovat ravinnosta saatavia kivennäisaineita joissa on sähkövaraus. Ne imeytyvät elimistöön ruoansulatuksen aikana ja niitä on lähes kaikissa kehon nesteissä.
Elektrolyytit ovat välttämättömiä monille kehon perustoiminnoille. Ne ylläpitävät kehon nestetasapainoa dekä solujen homeostaasia (tasapainoa). Elektrolyytit myös johtavat hermoimpulsseja ja kontrolloivat näin lihasten supistumista. Elektrolyyttien, kuten kaliumin, kalsiumin, magnesiumin, kloorin ja natriumin, täydentämisen tarkoituksena on auttaa ylläpitämään oikeaa nestetasapainoa, tukea lihasten toimintaa ja helpottaa hermoviestintää. Tutkitaan kunkin elektrolyytin erityisiä rooleja:

Kalium

Nestetasapaino: Kalium on tärkeä elektrolyytti, joka osallistuu oikean nestetasapainon ylläpitämiseen soluissa ja kudoksissa. Se toimii yhdessä natriumin kanssa säätelemään veden tasoa soluissa ja niiden ympärillä varmistaen solujen optimaalisen toiminnan.
Lihastoiminta: Kalium on elintärkeää oikealle lihasten supistukselle ja edistää lihasvoimaa ja toimintaa.
Hermotoiminta: Se auttaa välittämään hermosignaaleja ja on välttämätön normaalille hermotoiminnalle.

Kalsium

Luuston kunto: Kalsium tunnetaan roolistaan vahvojen luiden ja hampaiden ylläpitäjänä.
Lihassupistus: Kalsium on välttämätön lihasten, mukaan lukien sydänlihaksen, supistumiselle ja auttaa säätelemään sydämen rytmiä.
Hermosto: Sillä on rooli hermosignaalien välittämisessä.

Magnesium

Lihastoiminta: Magnesium osallistuu lihasten rentoutumiseen ja auttaa tasapainottamaan kalsiumin vaikutuksia estämään lihasten liiallista supistumista.
Energian tuotanto: Se on osatekijä erilaisissa energiantuotantoon liittyvissä entsymaattisissa reaktioissa.
Luuston kunto: Magnesium edistää luun tiheyttä ja voi auttaa vähentämään osteoporoosin riskiä.

Kloori

Happo-emästasapaino: Kloridi toimii natriumin kanssa ylläpitäen kehon happo-emästasapainoa (pH-tasoa) ja osmoottista painetta.
Ruoansulatus: Se yhdistyy mahalaukun vedyn kanssa muodostaen kloorivetyhappoa, joka on välttämätöntä oikean ruoansulatuksen kannalta.

Natrium

Nestetasapaino: Natrium on ensisijainen elektrolyytti, joka vastaa nestetasapainon ylläpitämisestä soluissa ja niiden ympärillä. Se auttaa säätelemään veren määrää ja verenpainetta.
Hermotoiminta: Natrium on kriittinen hermosignaalien välittämiselle ja lihasten supistuksille, mukaan lukien sydämen syke.
Happo-emästasapaino: Sillä on myös rooli kehon happo-emästasapainon ylläpitämisessä.

Tuotteen sisältämät elektrolyytit – miksi ne ovat niin tärkeitä?

Elektrolyyttilisäys on erityisen tärkeää intensiivisen fyysisen toiminnan, kuuman sään tai sairauden aiheuttaman nestehukan aikana. Urheilijat ja henkilöt, jotka harjoittavat pitkäkestoista harjoittelua, voivat hyötyä elektrolyyttilisistä, jotka auttavat korvaamaan hien kautta menetettyjä mineraaleja. On kuitenkin tärkeää käyttää elektrolyyttilisäaineita vastuullisesti ja ohjeiden mukaan, koska liiallinen saanti voi johtaa epätasapainoon ja mahdollisiin terveysongelmiin.

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos (3 tablettia) päivässä.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Suositeltavat ovat tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat. Älä niele, jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Lapset, raskaana olevat tai imettävät naiset eivät saa ottaa tuotetta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

kaliumsitraatti (kalium), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; magnesiumkarbonaatti (magnesium), natriumkloridi (natrium, kloori), kalsiumkarbonaatti (kalsium), tärkkelys, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Nettopaino: 103 g
Annokset per astia: 30
1 annos: 3 tab
Vaikuttavat aineet per annos % RI*
kalium 300 mg       15
kalsium 185 mg       23
magnesium 150 mg     40
natrium 208 mg        -
kloori 321 mg       40


*RI - Saannin vertailuarvo

Elektrolyytit - Electrolyte...

9,90 € 5,90 €