• −31,01%
  • Säästä 31,01%
BCAA + Glutamiini 1100 mg OstroVit 150 kapselia

BCAA + Glutamiini 1100 mg OstroVit 150 kapselia

8,90 €
12,90 €

OstroVit BCAA + Glutamine 1100 mg on fyysisesti aktiivisille ihmisille tarkoitettu huippuluokan ravintolisä kapseleissa joka koostuu kolmesta haarautuneesta aminohaposta, jotka ovat: leusiini, valiini, isoleusiini ja erittäin tärkeä glutamiini. Ravintolisä ei sisällä tarpeettomia lisäaineita ja sen mikronisaatio on huippuluokkaa. Tuotteen ihanteellinen biologinen hyödynnettävyys ja erinomainen imeytyvyys täyttävät korkeimmat vaatimukset.

- pakkauksessa 150 kapselia
- tuote sisältää 30 annosta
- BCAA pitoisuussuhde - 2:1:1 (leusiini, valiini, isoleusiini)
- täydennetty L-glutamiinilla

5903246228410

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 16 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 3 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ja glutamiini ovat suosittuja ravintolisäaineita erityisesti urheilijoiden ja kuntoilun harrastajien keskuudessa. Tässä on joitain BCAA:n ja glutamiinin täydentämisen mahdollisista eduista:

BCAA:n edut

Proteiinisynteesi: BCAA:illa, mukaan lukien leusiini, isoleusiini ja valiini, on ratkaiseva rooli lihasproteiinisynteesin stimuloinnissa. Tämä prosessi on välttämätön lihasten kasvulle ja palautumiselle harjoituksen jälkeen mikä tekee BCAA:ista suosittuja kehonrakentajien ja urheilijoiden keskuudessa.

Vähentää lihaskipua: BCAA:t voivat auttaa vähentämään harjoituksen aiheuttamaa lihasvauriota ja -arkuutta erityisesti intensiivisten harjoitusten aikana. Minimoimalla lihasvaurioita ne voivat edistää nopeampaa palautumista ja antaa yksilöille mahdollisuuden harjoitella useammin.

Vähentynyt väsymys: BCAA:t voivat vähentää väsymyksen tunnetta pitkäaikaisen harjoituksen aikana. Kilpailemalla aminohappo tryptofaanin kanssa pääsystä aivoihin, BCAA:t voivat auttaa rajoittamaan serotoniinin tuotantoa joka liittyy väsymyksen tunteeseen.

Energianlähde harjoituksen aikana: Kestävyysharjoituksissa BCAA:ita voidaan käyttää vaihtoehtoisena energianlähteenä mikä säästää lihasglykogeenia. Tämä voi parantaa kestävyyttä ja viivyttää väsymyksen ilmaantumista pitkäaikaisen toiminnan aikana.

Glutamiinin edut

Tukee immuunijärjestelmää: Glutamiini on kriittisen tärkeä immuunijärjestelmän toiminnalle, erityisesti stressin tai sairauden aikana. Immuunisolut käyttävät sitä polttoaineenlähteenä ja glutamiinin lisääminen voi auttaa ylläpitämään immuunitoimintaa intensiivisen harjoittelun aikana tai kun keho on stressaantunut.

Auttaa lihasten palautumisessa: Kuten BCAA:t, glutamiinilla on rooli lihasten palautumisessa ja korjaamisessa. Se auttaa täydentämään lihasten glykogeenivarastoja harjoituksen jälkeen ja vähentää lihasten hajoamista mikä edistää nopeampaa palautumista.

Suoliston terveys: Glutamiini on välttämätön maha-suolikanavan limakalvon terveyden ylläpitämiseksi. Se voi auttaa korjaamaan ja elvyttämään suoliston limakalvoa, mikä voi olla hyödyllistä henkilöille joilla on tiettyjä ruoansulatusongelmia.

Tukee aivojen terveyttä: Glutamiini on välittäjäaineen glutamaatin esiaste joka on elintärkeä aivojen toiminnalle. Sillä voi olla rooli henkisen keskittymisen parantamisessa ja henkisen väsymyksen vähentämisessä.

Suositeltu käyttö

1 annos: 5 kapselia.

Harjoituspäivinä ota yksi annos päivittäin heräämisen jälkeen tai harjoittelun jälkeen. Muina päivinä yksi annos heräämisen jälkeen.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Älä käytä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja suositellaan. Älä käytä jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Lapset, raskaana olevat tai imettävät naiset eivät saa ottaa tuotetta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

L-glutamiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, kapselin kuori (gelatiini, puhdistettu vesi).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, kauraa, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 185 g
Annokset per astia: 30
Annoskoko: 5 kapselia

Aktiiviset aineet5 kapselia (1 annos)10 kapselia (2 annosta)
L-glutamiini2750 mg5500 mg
L-leusiini1375 mg2750 mg
L-isoleusiini687.5 mg1375 mg
L-valiini687.5 mg1375 mg

BCAA + Glutamiini 1100 mg...

12,90 € 8,90 €