• −23,23%
  • Säästä 23,23%
Fenugreek (sarviapila) 4:1 uute 90 kapselia

Fenugreek (sarviapila) 4:1 uute 90 kapselia

7,60 €
9,90 €

Fenugreek (sarviapila) on vielä ehkä hieman vähemmän tunnettu mutta verraton yrtti joka on ollut tutkimusten kohteena mm. seuraavien asioiden suhteen:

-testosteronitaso miehillä pitempiaikaisessa käytössä

-palautumisessa urheilussa ja lihasten kasvun tukeminen

-kreatiini lisäravinteen kulkeutumista soluihin

-verensokerin hallintsa

-hermoston asianmukaisen toiminnan tukeminen

-mieliala ja yleinen hyvinvointi

-vaikutus kolesterolitasoon

-fenugreekin hyödyt naisten terveyteen

Tämän tuotteen yksi kapseli sisältää tutkimuksissa yleisesti käytetyn määrän tehokasta fenugreek -uutetta

5903246223408

Toimituskulut: Posti - Toimitus nouto­pisteeseen 4,90€.
Ilmaiset toimitukset yli 110€ tilauksiin.
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää paketeille ja 2-5 arkipäivää kirjeille.
Vähimmäistilausraja 10 € (alv 0%). Lue lisää Tilaus- ja toimitusehdot.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
Säilytys kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

Pidä kiirettä! Vain 11 tuote(tta) jäljellä varastossa!
Heti omasta varastosta

Fenugreekin eli sarviapilan siemenet sisältävät runsaasti kivennäisaineita, flavonoideja, fosfolipidejä ja vitamiineja jotka yhdessä voivat auttaa tukemaan hyvinvointia ja terveyttä.
Fenugreekiä on monissa tutkimuksissa tutkittu sen vaikutuksista miesten luonnollisen endogeenisen testosteronin tasoon. Testosteroni on vastuussa tärkeimmistä miehisistä ominaisuuksista sekä myös lihasten kehittymisestä, voimasta ja kestävyydestä. On tutkittu myös fenugreekin vaikutusta insuliinin toimintaan ja vaikutuksia verensokerin säätelyyn, joka voi olla hyödyllistä ihmisille joilla on insuliiniresistenssiä. Sarviapilan vaikutukset ruokahalun ja nälän hallintaan sekä triglyseridien ja matalatiheyksisten LDL-lipoproteiinien määrään ovat myös olleet tutkimuksen kohteena.

Perinteinen käyttö

Fenugreekiä on pidetty merkittävänä monikäyttöisenä lääke- ja perinteisenä yrttinä Iranissa, Intiassa ja Kiinassa useiden vuosisatojen ajan.
Perinteisen lääketieteen mukaan käytetyt sarviapilan siemenet ovat hyödyllisiä luille ja lihaksille, hengityselimille, vatsalle ja suolistolle, naisten lisääntymisjärjestelmälle, sydän- ja verisuonijärjestelmälle, endokrinologialle ja maksalle.
Fenugreekin siementen lääkinnällinen arvo mainitaan Ayurveda-teksteissä sekä kreikkalaisessa ja latinalaisessa farmakopeassa. Ayurvedassa sarviapilaa kuvataan hyvin nimellä "Methika" viitaten sen terapeuttisiin mahdollisuuksiin lääkkeenä jota käytetään yksittäisenä yrttinä ja myös osana monia moniyrttiyhdistelmiä.
Jo muinaisessa Egyptissä fenugreekiä käytettiin synnytyksen helpottamiseen ja maidon tuotannon lisäämiseen ja nykypäivän egyptiläiset naiset käyttävät sitä myös kuukautiskipujen lievittämiseen sekä valmistavat siitä hilba-teetä muunlaisten vatsakipujen lievittämiseen.

Suositeltu käyttö

Nauti 1 annos (1 kapseli) päivässä.

Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Ravintolisää ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja suositellaan. Älä syö, jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Lapset, raskaana olevat naiset ja imettävät äidit eivät saa käyttää tuotetta. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ravitsemustietoa

Ainesosat

Sarviapilan siemenuute (Trigonella foenum-graecum L.) DER 4:1; pinnoitekoostumus (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, kauraa, munia, äyriäisiä, kalaa.

Ravintosisältö

Tuotteen nettopaino: 64 g
Annokset: 90
Annoskoko: 1 kapseli

Aktiiviset ainesosatAnnosta kohti
Sarviapila siemenuute DER 4:1600 mg

Fenugreek (sarviapila) 4:1...

9,90 € 7,60 €