Lähetämme tuotteet normaalisti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta mutta pyrimme lähettämään kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset saman päivän aikana. Erityisinä kampanja-aikoina on mahdollista että toimituksissa on viiveitä. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai muuten tarvittaessa ota yhteyttä: asiakaspalvelu@econatural.fi.

Ilmaiset toimitukset yli 79 € tilauksiin. Alle 79 € tilauksista veloitamme 4,90 € toimituskulut tilausta kohti. Pienemmät tilaukset voidaan lähettää kirjekuoressa tai lähetyslaatikossa joka mahtuu tavalliseen standardikokoiseen postiluukkuun. Isommat tilaukset lähetetään postipakettina Postin välityksellä.

Vähimmäistilausraja

Huom! Vähimmäistilausraja kaupassa on 16 € (alv 0%). Tämä siksi että myymissämme tuotteissa on erittäin pieni kate jolloin pienemmillä summilla myynti tuottaisi monissa tilanteissa verkkokaupalle tappiota. Johtuen siitä että todelliset toimituskulut postipaketille ovat vähintään noin 8 € ja alalla olevan käytännön mukaan asiakkaalta peritään huomattavasti vähemmän (4,90 €) jolloin erotus täytyy kattaa myyntituotosta. Hinnoittelussamme yhden eikä aina kahdenkaan tuotteen myyntikate ei välttämättä riittäisi kattamaan tuota toimituskulujen negatiivista erotusta koska hintamme ovat useimmiten hyvin lähellä tukkuhintoja.

Verkkokaupat jotka myyvät pienihintaisia tuotteita ilman vähimmäistilausrajaa joutuvat lisäämään edellä kuvatun postikulujen erotuksen jokaisen tuotteen hintaan jolloin ostaessaan useampia tuotteita asiakkaat siis maksavat sen lisähinnan jokaisesta ostamastaan tuotteesta. Vähimmäistilausrajan ansiosta voimme myydä tuotteet mahdollisimman edullisesti joten etu tästä siirtyy siis suoraan asiakkaalle mutta vaatii hieman suuremman ostoksen. Kannattaa tarvittaessa ostaa hieman varastoon tai tehdä kimppatilaus! Pienet tilaukset ovatkin enemmän kuljetusyritysten kuin kauppiaiden tai asiakkaiden etu.

Noutamaton lähetys

Posti säilyttää paketteja vain rajoitetun ajan jonka jälkeen noutamattomat paketit palautetaan lähettäjälle. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, se palautetaan lähettäjälle.

Pyydämme huomioimaan että noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus. Tällaisissa tapauksissa veloitamme 20€ posti- ja käsittelykuluja rahapalautuksen yhteydessä.

Tilauksen peruutus

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus kirjoitusvirheen, teknisen ongelman tai muun syyn vuoksi. Tarjouksemme ovat voimassa vain niin kauan kuin tavaraa riittää.

Palautus

Lähetyksen sisältö tulee tarkistaa välittömästi toimituksen saavuttua. Mikäli paketin sisältö ei vastaa tilausta tai tuotteita on rikkoutunut kuljetuksessa on asiasta ilmoitettava viipymättä.

Rikkoutuneet tuotteet tulee mielellään valokuvata ja lähettää kuvat osoitteeseen asiakaspalvelu(at)econatural.fi. Säilytä tuote siihen asti kunnes asiakaspalvelu antaa toimintaohjeet.

Asiakaspalautuksista on sovittava aina etukäteen. Kaikilla myyntikelpoisilla tuotteilla on kuluttaja-asiakkaiden kohdalla 14 vuorokauden palautusoikeus, jolloin asiakas saa ostamastaan tuotteesta rahat takaisin. Lähetys- ja käsittelykuluja ei korvata asiakkaalle.  Jos tilauksen loppusumma on palautuksen jälkeen alle ilmaisen toimituksen rajan, pidätämme palautuksesta toimituskulujen arvon.

Huomaa, että tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä ja avaamattomina alkuperäispakkauksissaan. Avattujen tuotteiden palauttamista emme valitettavasti voi hyväksyä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com